Την Κυριακή 8 Μαΐου, η νέα, τολμηρή και σύγχρονη πρόταση στο χώρο της ομορφιάς, η 3INA (προφέρεται Mina) γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας με τον πιο πολύχρωμο τρόπο! Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν τα πρότυπα της τυποποιημένης ομορφιάς, η 3INA αποτελεί πηγή έμπνευσης χάρη στο μοναδικό της χαρακτήρα: πολυτελής αλλά προσιτή, θηλυκή αλλά όχι ψεύτικη, αυθεντική και ολοκληρωμένη.

Από τις 11.00 έως τις 14.00, στο κατάστημα 3ΙΝΑ, στο The Mall Athens, η νεαρή, λαμπερή και όμορφη μαμά, Μαρία Κορινθίου θα μοιραστεί μαζί μας τα δικά της μυστικά ομορφιάς, ενώ η ομάδα της 3ΙΝΑ θα βρίσκεται εκεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να προτείνει beauty tips του καλοκαιριού. Ελάτε να πειραματιστούμε και να παίξουμε με διαφορετικές αποχρώσεις και συνθέσεις, δημιουργώντας μοναδικά fashion-looks με την απαράμιλλη συλλογή προϊόντων 3INA.

Η ημέρα θα κρύβει πολλές εκπλήξεις! Οι 20 πρώτες που θα φτάσουν στο κατάστημα, θα κερδίσουν κουπόνια για 20% έκπτωση σε προϊόντα 3ΙΝΑ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν μια selfie φωτογραφία με τη Μαρία Κορινθίου! Στο τέλος του event θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση για όλες τις παρευρισκόμενες, όπου 3 τυχερές θα κερδίσουν δώρα μακιγιάζ 3ΙΝΑ.

Mπες στo FB Event Page ΕΔΩ, κάνε Going και κάλεσε και τις δικές σου φίλες!

 

thumbnail_photo 3ina