Τι το καλύτερο από το να έχεις την φύση στο σπίτι σου; Είμαι σίγουρη ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί μου, γι’ αυτό και εγώ θα σε μυήσω στον υπέροχο και nature κόσμο της Dendron.

Με όραμα έναν καλύτερο κόσμο και μία κοινωνία που βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την φύση, η Dendron συστήνεται στο κοινό μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, την προσωπική φροντίδα, το παιδί και το κατοικίδιο.

Όλα cruelty free και ethically sourced.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο με προϊόντα προσεκτικά διαλεγμένα, αποκλειστικά από προμηθευτές που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων και σέβονται τους συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Νομίζω, το πιο σημαντικό απ’όλα!

Έτσι, κάθε προϊόν που διατίθεται από την Dendron είναι βέβαιο ότι δεν έχει δοκιμαστεί προηγουμένως σε ζώα και ότι προέρχεται από υπεύθυνους προμηθευτές που φροντίζουν να μην έχουν παραβιαστεί τα βασικά και αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα όσων εμπλέκονται στη παραγωγή τους.

Το στοιχείο όμως που ξεχωρίζει την Dendron είναι η φιλοσοφία της. Μία sustainable φιλοσοφία που διέπει κάθε λειτουργία της, καθώς:

1. Προωθεί βιολογικές γκάμες σε όλα τα είδη καθαρισμού σπιτιού και προσωπικής φροντίδας – στηρίζει ενεργά μικρούς Έλληνες παραγωγούς αξιόλογων βιολογικών προϊόντων.

2. Συνεργάζεται με όλους τους προμηθευτές της για να διασφαλίζει την «ηθική προέλευση» των προϊόντων που διαθέτει.

3. Υποστηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία στηρίζοντας τις ευπαθέστερες ομάδες και αναλαμβάνοντας δράση για καίρια ζητήματα του τόπου

4. Συνεργάζεται με φιλοζωικά σωματεία με στόχο την καλύτερη διαβίωση των ζώων σε οποιαδήποτε συνθήκη.

5. Καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του προσωπικού της για ασφαλή και ικανοποιητική εργασία, δίκαιες απολαβές, δίκαιη μεταχείριση, ανάδειξη του προσωπικού ταλέντου και επιβράβευση της προσπάθειας.

Dendron. Nature Is Home
Επισκεφτείτε τη dendron.gr