Οι πασαρέλες στις διεθνείς εβδομάδες μόδας δεν καθορίζουν μόνο τις τάσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ αλλά και στο μακιγιάζ. Αυτά που τώρα βλέπεις στην οθόνη σου, σε λίγο καιρό θα είναι το πιο hot trend που θα ζητάνε στους makeup artists. Θέλεις λοιπόν να δεις πώς μπορείς να πετύχεις το εντυπωσιακό μακιγιάζ του Dior;

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα look με μάτια έντονα μαύρο eyeliner που κάνουν αντίθεση με τη φυσική και λαμπερή επιδερμίδα. Για να δούμε λεπτομέρειες:

Επιδερμίδα

Πρόσωπο φυσικό, που λάμπει, τέλεια προετοιμασμένο και ενυδατωμένο με το “Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming And Wrinkle-Correcting Creme”. Στη συνέχεια απλώνεις το “Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal” για να καλύψεις τις ατέλειες και έπειτα το “Dior Backstage Face & Body Foundation” για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν χρειάζεσαι μικρές διορθώσεις υπάρχει το “Dior Forever Skin Correct”.

Μάτια

Για να τραβήξει την προσοχή στα μάτια, ο Philips χρησιμοποίησε την παλέτα σκιών “5 Couleurs Couture 649 Nude Dress” χρωματίζοντας ελαφριά το πάνω βλέφαρο. Στη συνέχεια εφάρμοσε eyeliner κατά μήκος των βλεφαρίδων πάνω και κάτω με το “Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black”. H γραμμή τελειώνει στη γωνία του ματιού, δεν επεκτείνεται πιο έξω, είναι ομοιόμορφη και δημιουργεί μια κορνίζα για τα μάτια δίνοντας ένταση. Πρόσθεσε μάσκαρα “Diorshow Iconic Overcyrl 090 Black” στις βλεφαρίδες και περιποιήσου λίγο τα φρύδια με το “Diorshow Brow Styler” και “Diorshow Pump ‘n’ Brow”.

Χείλη

Έχοντας τονίσει τα μάτια, καλό θα είναι να κρατήσεις κι εσύ τα χείλη πολύ φυσικά. περιποιήσου τα ώστε να είναι λεία με το “Dior Lip Sugar Scrub 001 Pink” και ενυδάτωσέ τα με το “Dior Lip Maximizer 001 Pink”.