Που θα προμηθευτούμε designer ρούχα στις καλύτερες τιμές για να υποδεχτούμε τον Χειμώνα; Που αλλού; Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen βέβαια! O top προορισμός shopping υποδέχεται το χειμώνα με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις τιμές οutlet έως τις 14 Νοεμβρίου, σε αγαπημένα designer brands. Για 2 μόνο εβδομάδες, απολαύστε μια υπέροχη εμπειρία shopping στον απόλυτο προορισμό των εκπτώσεων και ανανεώστε τις χειμερινές σας εμφανίσεις με μοναδικές επιλογές για όλους.

Φύγαμε για τις εκπτώσεις του McArthurGlen

Προτεραιότητα του εκπτωτικού χωριού είναι και η ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων, γι’ αυτό η τήρηση των μέτρων είναι υψίστης σημασίας για μία ημέρα safe shopping. Στο εκπτωτικό χωριό, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους, περιορίζεται ο αριθμός των επισκεπτών εντός του κέντρου και των καταστημάτων, βάση των οδηγιών της Κυβέρνησης, υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά σε όλους τους χώρους του κέντρου ενώ προτεραιότητά είναι και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

To εκπτωτικό χωριό σας περιμένει κάθε Δευτέρα με Παρασκευή από τις από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 καθώς και Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Τα εστιατόρια & καφέ του εκπτωτικού χωριού λειτουργούν με υπηρεσίες Take-away για να μπορείτε ακόμα να απολαμβάνετε μοναδικές γευστικές προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens. Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking.