Ένα από τα αγαπημένα μας brand, η Intimissimi άνοιξε επιτέλους και πάλι τα καταστήματά της! Ακόμη, μας υποδέχεται με νέα κομμάτια από τη συλλογή SS20 αλλά και με ένα πολύ special promo. Δώρο για τους πελάτες της μία tote bag βγαλμένη από τις πιο hot τάσεις της μόδας. 

Το προσωπικό των καταστημάτων είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες του brand με απόλυτη ασφάλεια, και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τα νέα προϊόντα της συλλογής, ανάμεσα σε εσώρουχα, lingerie, πιτζάμες και knitwear, για μια επιστροφή στην καθημερινότητα με στυλ!

Για να ευχαριστήσει το πιστό καταναλωτικό κοινό της, από τις 28 Μαΐου και μέχρι τις 30 Μαΐου, η Intimissimi θα προσφέρει μαζί με αγορές 60€ και άνω την πιο fashionable tote bag!

Θα είναι διαθέσιμη σε animal print με τίγρεις και black and white floral μοτίβο – 2 σχέδια που ταιριάζουν με μεγάλες τάσεις της συλλογής spring/summer 2020.

Είτε για να ολοκληρώσετε το look των διακοπών σας είτε για να τονίσετε το outfit στην πόλη, η Intimissimi bag αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για να ξεκινήσει το καλοκαίρι με στυλ.