Χαμός έχει γίνει με τη Black Friday που επιτέλους έφτασε! Προσφορές από εδώ, εκπτώσεις από εκεί, έναν πονοκέφαλο, μια ζαλάδα θα τα έχεις πάθει. Μην ανησυχείς καθόλου όμως, γιατί εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο δυνατές προσφορές για τη σημερινή (και όχι μόνο) ημέρα ώστε να διαλέξεις εύκολα και γρήγορα πού θα κάνεις τα ψώνια σου.

Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Όχι μία, αλλά τρεις ημέρες θα κρατήσει η Black Friday στο εκπτωτικό χωριό, από την Παρασκευή 29/11 έως την Δευτέρα 2/12 με τιμές ακόμα πιο χαμηλές απ’ ό,τι συνήθως. Εδώ συνδυάζεις βόλτα και ψώνια, ενώ μετά μπορείς να απολαύσεις το φαγητό ή τον καφέ σου σε ένα τέλειο περιβάλλον.

NEF-NEF Homeware

Εδώ επιλέγεις τα πιο μαλακά υφάσματα και τις ζεστές αποχρώσεις για ένα όμορφο, άνετο και ζεστό σπίτι για να απολαμβάνεις και να μοιράζεσαι κάθε στιγμή. Για δύο μόνο ημέρες, Παρασκευή 29/11 και Σάββατο 30/11 με την Bonus Card έχεις -20% στη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Autumn Winter 2019-2020.

Tommy.com

Το ολοκαίνουργιο e-shop της Tommy Hilfiger κάνει ποδαρικό συμμετέχοντας στη ‘’Black Friday’’ με προσφορές που φτάνουν έως και -30%. Έτσι, για τις 29 και 30 Νοεμβρίου αλλά και για την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, μπορείς να ψωνίσεις online τα αγαπημένα σου κομμάτια σε καλύτερη τιμή.