Η Αμερικανίδα κωμικός Kathy Griffin αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο ο οποίος εντοπίζεται στον αριστερό πνεύμονά της, εξηγώντας ότι η ιατρική πρόγνωση είναι ενθαρρυντική.

«Ναι, έχω καρκίνο στον πνεύμονα παρά το γεγονός ότι δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή μου»

«Θα υποβληθώ σε επέμβαση για την αφαίρεση του μισού τμήματος του αριστερού πνεύμονά μου», αποκάλυψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι δεδομένου ότι ο καρκίνος είναι σταδίου 1 και περιορίζεται στον αριστερό πνεύμονά μου», συμπλήρωσε η 60χρονη ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Η Κάθι Γκρίφιν έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy και ήταν συμπαρουσιάστρια, για δέκα χρόνια, του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στο CNN. Η ηθοποιός είχε προκαλέσει σφορδές αντιδράσεις το 2017, όταν είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες όπου εμφανιζόταν να κρατάει το γεμάτο αίματα κεφάλι ενός άνδρα, το οποίο έμοιαζε πολύ με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός έχασε το συμβόλαιό της με το CNN, παρά τη δημοσίευση ενός βίντεο όπου ζητούσε συγγνώμη. Υποχρεώθηκε, ακόμη, να ακυρώσει σειρά εμφανίσεων και βρέθηκε στο στόχαστρο απειλών κατά της ζωής της.