Ξέρεις γιατί λένε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας; Εάν όχι, σήμερα ήρθε η ώρα να μάθεις καθώς είναι μέγιστης σημασίας. Ένα καλό πρωινό φτάνει για να μας «εξοπλίσει» για την υπόλοιπη μέρα. Το μυαλό μας θα δουλεύει σωστά, θα έχουμε αρκετή ενέργεια για να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας και θα ελέγξουμε την αίσθηση της πείνας μέσα στην μέρα. (Αυτό σημαίνει και λιγότερο snacking, που πολλές φορές οφείλεται για τις έξτρα θερμίδες που λαμβάνουμε).

Μερικά μόνο από τα οφέλη ενός πλούσιου πρωινού 

  • Παρακινείς τον μεταβολισμό σου.
  • Διατηρείς τα επίπεδα σακχάρου σε κανονικές τιμές καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Έχεις ενέργεια μέχρι το επόμενό σου γεύμα – στο οποίο δεν θα καταναλώσεις και υπερβολική ποσότητα.
  • Η κατανάλωση πρωινού έχει συσχετιστεί με τη μείωση κινδύνου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.
  • Η κατανάλωση ενός θρεπτικού πρωινού συμβάλλει στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητάς σου.

Όσο και αν βιάζεσαι μπορείς να αφιερώσεις 10 λεπτά για να φας ένα καλό και δυναμωτικό πρωινό. Ειδικά τώρα που η Βιολάντα, η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή μπισκότων και δημητριακών, παρουσιάζει τα δημητριακά στην πιο γευστική και ταυτόχρονα υγιεινή τους εκδοχή. Για εμάς που που αναζητούμε ένα δυναμικό και γεμάτο ενέργεια ξεκίνημα για την ημέρα μας, υπάρχουν τα ολοκαίνουρια Δημητριακά Ολικής Άλεσης PROTEINO, σε δύο ακαταμάχητες γεύσεις: χωρίς ζάχαρη ή με μαύρη σοκολάτα.

βιολάντα proteino

Τα Δημητριακά Ολικής Άλεσης PROTEINO Βιολάντα, διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών, αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεϊνών και είναι χωρίς προσθήκη λιπαρών και τεχνητών αρωμάτων, ενώ είναι κατάλληλα για χορτοφάγους αλλά και για vegan.

Εσύ ποια θα προτιμήσεις;