Για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι το κοστούμι ακόμα και όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει ο οίκος SARTOR προτείνει τις καλοκαιρινές του δημιουργίες με κυκλαδίτικο αέρα. Με έμπνευση από το λευκό και το μπλε των Κυκλάδων και τη θάλασσα του Αιγαίου, η ομάδα του οίκου σχεδίασε οκτώ κοστούμια και τρία casual outfits, κατάλληλα για κάθε περίσταση.

SS18_ Lesser Cyclades(3)

Οι δημιουργίες του σε slim fit γραμμή από ολόμαλλο ύφασμα Super 120 με τεχνολογία unique stretch, χαρίζουν αίσθηση ελευθερίας και άνεση στις κινήσεις. Οι υπέροχες λεπτομέρειες στις κουμπότρυπες και τα κουμπιά από φυσικό, καθώς και η ποικιλία σχεδίων στα πέτα και τις τσέπες συμπληρώνουν τις δημιουργίες.

SS18_ Lesser Cyclades(4)

Αν είσαι λάτρης του casual chic, θα ενθουσιαστείς με τα τρία δροσερά outfits που αποτελούνται από γιλέκο και παντελόνι από 100% βαμβακερό  ύφασμα, σε χρωματισμούς του σιέλ, του μπεζ και του λευκού.

SS18_ Lesser Cyclades(5)

Ο οίκος SARTOR έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο σε όλες τις διαδικασίες της συλλογής, αφού στηρίχθηκε σε πρώτες ύλες μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.