Η One Beauty, ανερχόμενη εταιρεία εισαγωγής και διανομής προϊόντων γυναικείας και ανδρικής περιποίησης,  ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον chef & επιχειρηματία, Γιώργο Παπακώστα, ως Ambassador του brand Hawkins & Brimble στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπακώστας έχει δουλέψει με chef όπως ο Gordon Ramsay και ο Daniel Boulud. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, ενώ έχει ταξιδέψει και μαγειρέψει σε πολλές χώρες δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο κριτήριο γεύσης και γούστου. Το όνομα του κρύβεται πίσω από τις πιο επιτυχημένες gourmet διευθύνσεις της πόλης, τα The Burger Joint και Vittoria Gatti.

Capture

Δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει, πάντα κομψός και με ικανότητα να αλλάζει το στυλ του, ο Γιώργος Παπακώστας εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Hawkins & Brimble. Για το νέο του αυτό ρόλο, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ μια μάρκα όπως η Hawkins & Brimble, μια σειρά απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής του σύγχρονου άνδρα. Προσωπικά, θέλω η καθημερινή μου περιποίηση να αποτελείται από εξειδικευμένα προϊόντα με φυσικά συστατικά και να με καλύπτουν σε όλη τη διάρκεια της μέρας».

Η Ολίβια Λαμπρινού ιδιοκτήτρια της One Beauty, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Hawkins & Brimble στην Ελλάδα, δήλωσε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπακώστα: «Είναι μεγάλη τιμή που ο Γιώργος αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η ενέργεια του, η προσεγμένη εμφάνιση του, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της απαιτητικής καθημερινότητάς του αναδεικνύουν το στυλ και το ύφος της Hawkins & Brimble».

Η Hawkins & Brimble είναι κάτι περισσότερο από μία σειρά προϊόντων πρώτης ανάγκης – έχοντας αναβιώσει τις παραδοσιακές διαδικασίες του κουρέα εμπνέει τον σύγχρονο άνδρα να βελτιώσει την προσωπική του περιποίηση.

About The Author