Μπορούμε να πιστεύουμε ότι οι μακριές, πυκνές βλεφαρίδες αποτελούν μόνο σημάδι γονιμότητας και ελκυστικότητας, αλλά οι βλεφαρίδες είναι επίσης πολύ σημαντικές για τη διατήρηση της υγείας των ματιών. Το μήκος και η πυκνότητα των βλεφαρίδων διαφέρει σημαντικά από άνθρωπο σε άνθρωπο,είτε γιατί η φύση αδίκησε, είτε γιατί κάποιες γυναίκες υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Οι σωστά βαμμένες βλεφαρίδες τονίζουν το βλέμμα και σε κάνουν να δείχνεις πιο γοητευτική. Άλλωστε στους  κανόνες  του φλερτ δεν είναι και το  παιχνίδισμα των βλεφαρίδων;

Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις  serum για να μεγαλώσουν και να αποφύγουν το σπάσιμο και να επεκτείνεις τη διάρκεια ζωής τους, που είναι από 30 έως 60 ημέρες.

Έτσι θα είναι έτοιμες να δεχτούν μια καλή μάσκαρα που δεν κάνει κόμπους και μακραίνει τις βλεφαρίδες.

Πώς χρησιμοποιείς μια μάσκαρα σωστά;

Εφαρμόζεις μάσκαρα για όγκο στη βάση των βλεφαρίδων και κοντά στο βλέφαρο, ενώ από τη μέση και κάτω συνεχίζεις με μια μάσκαρα για έξτρα μήκος. Το trick αυτό θα αφήσει τις βλεφαρίδες σου χωρίς κόμπους, μακριές και χωρίς να μπλέκονται μεταξύ τους!

Βαριέσαι και μόνο που διαβάζεις όλη αυτήν την ιεροτελεστία; Εμείς, σου βρήκαμε μια λύση εύκολη, γρήγορη και κυρίως αποτελεσματική. Υπόσχεται πυκνές και γερές βλεφαρίδες. Πρόκειται για το  προϊόν διπλής όψης που συνδυάζει  πρωτοποριακά  RevitaLash®Cosmetics VolumizingPrimer και VolumizingMascara.

Προετοιμάστε, ενισχύστε και ταυτόχρονα δώστε όγκο και ένταση στις βλεφαρίδες σας μ’  αυτό το διπλό προϊόν που είναι primer και μάσκαρα βλεφαρίδων 2 σε 1! Πρώτα εφαρμόζουμε το primer για να προετοιμάσουμε τις βλεφαρίδες, αμέσως μετά εφαρμόζουμε τη μάσκαρα για ενίσχυση του όγκου προκειμένου να δημιουργήσουμε έντονες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Τα περιποιητικά καθαρά συστατικά και οι ενισχυτικές μπλε χρωστικές, δημιουργούν υπέροχο μήκος, ένταση και όγκο στις φυσικές βλεφαρίδες χαρίζοντας  βάθος στο βλέμμα & χρωματική ένταση που είναι ό,τι καλύτερο για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η διαφορά από μια κλασσική μάσκαρα; Το γεγονός πως είναι διπλής όψεως και 2 σε ένα. 

Συνδυάζει όπως είπαμε:

Volumizing Primer Μπλεελεκτρίκ

Η mineral χρωστική φωτίζει το βλέμμα και ενισχύει την τρίχα. Τα πεπτίδια και η πανθενόλη που περιέχει θρέφουν την τρίχα κάνοντάς τις ελαστικές και γερές. Τα δε πολυμερή και φυτικά εκχυλίσματα προσθέτουν ενυδάτωση & λάμψη στις βλεφαρίδες.

Το μυστικό είναι το ιδικό  βουρτσάκι σιλικόνης που κάνει θαύματα. Ξεμπερδεύει και καλύπτει ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες με το μοναδικό μπλε-ελεκτρικ primer, φωτίζοντας το βλέμμα καθώς τις προετοιμάζει τις βλεφαρίδες για την εφαρμογή της μάσκαρα.

 

Volumizing Mascara, Μαύρη

Η βιοτίνη & οι SoftFlex Polymers παρέχουν έντονο χρώμα για εφαρμογή σε στρώσεις, δυναμώνουν τις βλεφαρίδες και χαρίζουν μήκος και ενίσχυση. Η δε σύνθεσή της είναι ανεκτική στο νερό χωρίς να δυσκολεύει το ντεμακιγιάζ καθώς αν αγοράσεις το Micellar water lash wash θα αφαιρέσει στο λεπτό κάθε ίχνος μάσκαρας.  Το θετικό επίσης, είναι πως δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι πριν για να τις γυρίσεις δεδομένου πως το βουρτσάκι σχήματος κλεψύδρας προσδίδει όγκο και καμπυλότητα.

Επίσης, αν είσαι κατά των περαμάτων στα ζώα, να ξέρεις πως δε γίνονται δοκιμές σε αντίθεση με ομοειδή προϊόντα. Δεν πρόκειται ποτέ να σου προκαλέσει αλλεργία καθώς είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, δεν έχει άρωμα και φθαλικές ενώσεις και παρασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Έχεις έναν ακόμη λόγο να επιλέξεις τη  καθώς υποστηρίζει την έρευνα  της εκπαίδευσης κατά του καρκίνου του μαστού που ταλανίζει εκατοντάδες γυναίκες. Μην ξεχνάς πως η αληθινή ομορφιά των ματιών βρίσκεται στο βλέμμα.