UPCOM, η καινοτόμος και σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής ανακοίνωσε εχθές την δωρεάν διάθεση του mobile application “UPCOM-13033”. Η εφαρμογή αποθηκεύει τα προσωπικά στοιχεία του κατόχου (ονοματεπώνυμο και Διεύθυνση) και αποστέλλει το SMS μετακίνησης μέσα από τις επιλογές 1 έως 6 όπως ορίζεται από το σχετικές διατάξεις, χωρίς κάθε φορά να πρέπει να γράφουμε τα ίδια στοιχεία. Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής συμπεριλαμβάνεται και το ιστορικό μετακινήσεων του χρήστη.

Με αφορμή την διάθεση της εφαρμογής, ο Κώστας Φλόκος, CEO της UPCOM δήλωσε σχετικά: “Είναι γεγονός πως όλη αυτή την χρονιά η κοινωνία δοκιμάζεται. Και σε αυτές τις δοκιμασίες τόσο η ατομική όσο και η εταιρική ευθύνη, είναι δύο σημαντικοί πυλώνες που μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο. Έτσι, όλοι εμείς στην UPCOM,αποφασίσαμε να  δημιουργήσουμε και να διαθέσουμε την εφαρμογή αυτή όχι μόνο για τους πρακτικούς λόγους που απορρέουν από την χρήση της, αλλά για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο να σκεφθεί πως το να «μείνουμε σπίτι» για λίγο διάστημα προς όφελος περιορισμού της πανδημίας, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να «μένεις στο δρόμο». Έτσι με δέσμευση ως προς το κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα στους ανθρώπους που αυτή την περίοδο έχουν περισσότερο ανάγκη την δική μας υποστήριξη, η UPCOM καθ’ καθ’ όλη την διάρκεια του lockdown  θα στηρίξει την ομάδα εθελοντών οι οποίοι παρέχουν τροφή και νερό στους άστεγους της Αθήνας. Η εφαρμογή για κάθε «κλικ» μετακίνησης θα παρέχει στην ομάδα το ποσό των 0,001€ με ελάχιστη συνεισφορά τα 1000 γεύματα. Είναι σημαντικό πως σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, ακόμη και η ελάχιστη συνεισφορά όλων των επιχειρήσεων σε τέτοιου είδους ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, είναι ζωτικής σημασίας.”

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή είτε αναζητώντας την ονομαστικά «UPCOM-13033» από το PlayStore και το AppStore είτε από τα παρακάτω links:

AppStorehttps://cutt.ly/Kg8rRpy

PlayStorehttps://cutt.ly/1g5fXPd