Ο καιρός για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας πλησιάζει και εσύ ζεις μπερδεμένη στα νυφικά, επικοινωνείς με ένα σωρό οίκους για να διαλέξεις το φόρεμα, πασχίζεις να χάσεις τα περιττά κιλά και κάνεις την απαραίτητη γυμναστική. Όλα αυτά σου θυμίζουν εφιάλτη ή μικρές στιγμές της καθημερινότητας σου τον τελευταίο καιρό. Η επιλογή του νυφικού μοιάζει με μια ατελείωτη συνάντηση με τις κολλητές προκειμένου να αποφασίσετε ποιο είναι το πιο όμορφο. Η αλήθεια είναι ότι το νυφικό πρέπει να συμβαδίζει με τον σωματότυπο σας.Μελετήστε καλά το σώμα σας μαζί με τις κοπέλες που είναι διατεθειμένες να σας βοηθήσουν στον εκάστοτε οίκο και πραγματικά ετοιμαστείτε για την αρχή μιας καινούριας ζωής.

Αν το σώμα σας είναι αχλάδι, θα χρειαστεί να τραβήξετε την προσοχή στο πάνω μέρος αφού η λεκάνη είναι αρκετά ανοιχτή. Διάλεξε ένα κεντημένο μπούστο ή τώρα που δεν έχει ανοίξει τελείως ο καιρός έναν γιακά. Προτίμησε φόρεμα σε γραμμή Άλφα ώστε να δείχνεις ψηλόλιγνη.

alfa

 

Αν ο σωματότυπος σου είναι κλεψύδρα είσαι από τις τυχερές αφού θα μπορέσεις να αναδείξεις το σώμα σου φορώντας ένα νυφικό σε σχήμα γοργόνας. Απέφυγε τα πολλά κοσμήματα καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακό όσο πιστεύεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

nifika-gorgone-5-kalitera-schedia3

Αν έχεις αρκετά μεγάλους ώμους τότε πρέπει να εστιάσεις την προσοχή όχι στο πάνω αλλά στο κάτω μέρος του φορέματος. Προτίμησε λοιπόν κάτι με πολλά βολάν και απέφυγε τα ντεκολτέ γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αποκρουστικό.

PAR-013A-300x300

 

Αν είστε από τις «υπερτυχερές» όπου οι αναλογίες σας θυμίζουν σώμα μοντέλου προτιμήστε κάτι σε φαρδιά αλλά λιτή γραμμή και πραγματικά θα κάνετε τη διαφορά.

3e2fab050e2d8d86b13e474b584bcc53