Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι το 78% των ζευγαριών παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Internet search για να εντοπίσουν προϊόντα και υπηρεσίες για τον γάμο τους. Ακολουθούν τα sites γάμου (76%), τα περιοδικά γάμου (61%) και τέλος, οι συμβουλές φίλων και συγγενών (61%).

Ο σχεδιασμός του γάμου παρόλο που είναι μια ευχάριστη διαδικασία, δεν παύει να απαιτεί χρόνο, μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και έρευνα έτσι ώστε να γίνεται σύγκριση τιμών και υπηρεσιών. Προς… διάσωση των μελλονύμφων, έρχονται τα online καταστήματα στα οποία μπορούν σήμερα να βρουν οι μελλόνυμφοι ό,τι χρειάζονται για να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους, από τις βέρες και τα προσκλητήρια, μέχρι το νυφικό και τη γραβάτα του γαμπρού.

Με τη βοήθεια των ειδικών του Pay Pal, του ταχύτερου και ασφαλέστερου συστήματος πληρωμών online, θα βρείτε παρακάτω μερικά sites στα οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε online αγορές για το γάμο σας:

Ένα από τα σημαντικότερα «συστατικά» της γαμήλιας τελετής είναι ασφαλώς οι βέρες. Οι μελλόνυμφοι μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία online, σε ελληνικά κοσμηματοπωλεία όπως είναι το E-jewels ή το Diamondjools.wedding-rings

Το επόμενο βήμα είναι η προετοιμασία των προσκλητηρίων. Το προσκλητήριο θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό του στυλ του γάμου και των ίδιων των μελλόνυμφων και να είναι ξεχωριστό, φέροντας την προσωπική «σφραγίδα» τους, καθώς δεν είναι λίγοι οι καλεσμένοι που το κρατούν ως αναμνηστικό μετά τον γάμο. Υπάρχουν πολλά ελληνικά online καταστήματα όπου οι καταναλωτές μπορούν να συνθέσουν και να προσαρμόσουν στα μέτρα τους τα προσκλητήριά τους (www.bridestyle.gr). Οι μελλόνυμφοι μπορούν επίσης να αγοράσουν online τα στέφανα και τις μπομπονιέρες, την καράφα, το ποτήρι και τον δίσκο ή ακόμα και ποτήρια σαμπάνιας σε σχήμα καρδιάς, (www.stefana-gamou.gr), καθώς επίσης τις συνθέσεις λουλουδιών που θα στολίσουν τον γάμο τους (www.flowernet.gr).wedding-invitation

Online μίσθωση νυφικού αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τη νύφη ή το ζευγάρι στην εκκλησία αποτελεί επίσης παραδοσιακά, αναπόσπαστο στοιχείο της γαμήλιας τελετής, καθώς συγκεντρώνει και αυτό τα βλέμματα των καλεσμένων. Ανεξάρτητα από το μοντέλο που θέλετε να μισθώσετε ανάλογα με το budget σας, το Internet μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε online το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Online κράτηση μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω των περισσότερων ταξιδιωτικών sites όπως η Air Tickets, το Travelplanet24, ή το Viva.gr.

Τέλος, αν αναρωτιέστε που βρήκε η φίλη σας το υπέροχο νυφικό που φορούσε στο γάμο της, το οποίο είχε αγοράσει από online κατάστημα σε πολύ οικονομική τιμή, σε επόμενο άρθρο θα σε ενημερώσουμε για μερικά sites που μπορείς να βρεις κι εσύ το νυφικό των ονείρων σου!

…και βέβαια το ρεπορτάζ δεν θα αφορά αποκλειστικά νύφες αλλά και γαμπρούς, κουμπάρους, κουμπάρες, πεθερές!