Οι γιορτές είναι εδώ και όλοι ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε δώρα και ευχές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Αν δεν έχετε προλάβει να αγοράσετε τα δώρα που θέλετε για τα παιδάκια σας, η Mattel μπορεί να σας βοηθήσει! Μέσω των παιχνιδιών τα παιδιά αναπτύσσονται, καλλιεργούν τη φαντασία τους, μαθαίνουν να χάνουν και  νιώθουν χαρά και ικανοποίηση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε παρακάτω έναν ενδεικτικό οδηγό αγοράς για τις καλύτερες επιλογές χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων δώρων για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες.

Η διαχρονική και αγαπημένη κούκλα Barbie σε διάφορες παραλλαγές είναι σίγουρο ότι θα χαρίζει χαρά στα παιδάκια. Το σετ Barbie® ColorRevealHoliday κρύβει ρούχα, αξεσουάρ μαλλιών, διακοσμητικά για πάρτι, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δύο όψεων και επιφάνεια με γιορτινό θέμα και πολλές εκπλήξεις.

Το Νέο Barbie® DreamHouse, το μεγαλύτερο σπίτι της Barbie με ύψος 1 μέτρο και 10 περιοχές παιχνιδιού ώστε να χαρίσει στους μικρούς μας φίλους πολλές-πολλές ώρες διασκέδασης!

Για τα παιδάκια αγαπούν τους δεινόσαυρους  Jurassic World T-Rex που «Περπατάει» Και Απελευθερώνεται είναι το κατάλληλο δώρο ενώ οι λάτρεις των αυτοκίνητων θα αγαπήσουν τον  ΜΑΚ, Μεγάλη Νταλίκα με ήχους, με τον οποίο θα εμπνευστούν νέες ιστορίες από τα Cars με τον Κεραυνό Μακουίν ή την Πίστα Γορίλας των Hot Wheel.

Για βρέφη, νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

Προτιμήστε κάτι από τη βραβευμένη συλλογή της Fisher-Price όπως το Εκπαιδευτικό Τροχόσπιτο 3 σε 1 Παίζω και Μαθαίνω Fisher-Price® Smart Stages™ ,

το  Εκπαιδευτικό Ρομπότ 4 σε 1 FisherPrice® SmartStages  και πολλά άλλα.

Επίσης, επιτραπέζια για bonding με την οικογένεια και παιχνίδια για παρέες  που θέλουν να κερδίσουν ώρες διασκέδασης όπως:  UNO50 Χρόνια: συλλεκτική έκδοση του Νο1 παιχνιδιού καρτών στον κόσμο,  Scrabble Original: το κλασικό, το Pictionary Air™ που αποτελεί το νέο ξεκαρδιστικό τρόπο να παίξετε το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι ζωγραφικής!

Και φυσικά…:

Uno Show down: Το παιχνίδι καρτών που όλοι λατρεύουν, το  Uno Extreme με νέα μοντέρνα σχεδίαση και μηχανισμό που πετάει κάρτες ακόμη πιο ψηλά ενώ διαθέτει φώτα και ήχους και πολλά άλλα!

Καλές γιορτές σε όλους!