Παρόλο που η καραντίνα τελείωσε, εξακολουθούμε να είμαστε το ίδιο προσεχτικοί με πριν! Τώρα, που θα βγαίνουμε περισσότερες βολτίτσες με τα μικρά μας έξω, ένεκα και του καλού καιρού, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις παρακάτω συμβουλές ώστε να είναι ιδανικές οι συνθήκες!

Βγείτε τις λιγότερο πολυσύχναστες ώρες

Ειδικά εάν λόγω της καραντίνας δεν έχετε ξεκινήσει να εργάζεστε ή εργάζεστε με διαφορετικούς ρυθμούς, προτιμήστε να κάνετε την βόλτα σας σε λιγότερο πολυσύχνατες ώρες. Έτσι, θα αποφύγετε την πολυκοσμία και θα έχετε λιγότερες πιθανότητες κάποιας μόλυνσης. Η έξτρα ασφάλεια θα σας κάνει να νιώθετε και πιο ξέγνοιαστοι και θα απολαύσετε την βόλτα σας.

Η πολύ πρωινές ώρες είναι ιδανικές για το τέλειο ξύπνημα με όμορφη βόλτα!

Όταν επιστρέψετε από την βόλτα σας, απολυμάνετε καλά τα πάντα

Απολυμάνετε αντικείμενα με σιδερένιες ή πλαστικές επιφάνειες όπως το κινητό σας, τα χερούλια από το καρότσι του μωρού, τα γυαλιά σας κ.ά. Τα ρούχα που φοράτε εσείς και το αγγελούδι σας, φροντίστε να τα πλύνετε στο πλυντήριο ή να τα κρεμάσετε το μπαλκόνι για λίγες μέρες μέχρι να τα ξανά φορέσετε.

Μην ξεχάσετε το SPF

Εάν βγείτε ενώ υπάρχει ακόμη έξω το φως της ημέρας μην ξεχάσετε το αντηλιακό για το δερματάκι του μωρού καθώς είναι πολύ ευαίσθητο.

Να είναι χορτάτο το παιδί

Για να απολαύσετε την βόλτα σας ξέγνοιαστα, θα πρέπει το μωράκι σας να είναι χορτάτο και χαρούμενο. Ταΐστε το πριν βγείτε την βόλτα σας και εάν χρειαστείτε να έχετε «εφεδρικό σχέδιο» ώστε να φάει κάτι στον δρόμο.

Πάνες έκτακτης ανάγκης

Εννοείται, δεν πάμε πουθενά χωρίς τις έξτρα πάνες μας, Πουθενά!

Το ιδανικό «μεταφορικό μέσο» για το μικρό σας – το πιο compact τρίκυκλο της αγοράς

Χωράει παντού, γεγονός που το καθιστά το πιο εργονομικό τρίκυκλο της αγοράς! Το Like Trike S3 είναι κατάλληλο για παιδιά από 10 έως 36 μηνών. Θα το λατρέψουν!

Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά και ζυγίζει 7 κιλά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντί καροτσιού, αφού έχει αποσπώμενο τιμόνι για ώθηση από τον γονέα. Μπορεί να δεχθεί παιδιά βάρους έως 20 κιλών, έχει ζώνες 5 σημειών και πετάλια με ιμάντες για ώθηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Πολλά τμήματά του είναι αποσπώμενα ώστε να το τροποποιείτε εύκολα, ανάλογα με την εποχή (π.χ. να αφαιρείτε το σκίαστρο-κουκούλα, με προστασία από UV ακτινοβολία) ή όσο μεγαλώνει το παιδί και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο του (χωρίς ψηλή πλάτη καθίσματος και υποβραχίονες).

Οι ρόδες του είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό, αλλά σχετικά μαλακό υλικό για να απορροφούν τους κραδασμούς αλλά το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι, φυσικά, η δυνατότητα αναδίπλωσης. Με το πάτημα ενός κουμπιού το Liki Trike S3 διπλώνει ώστε να χωράει άνετα σε οποιοδήποτε χώρο αποσκευών αυτοκινήτου, ακόμα και σε αποθηκευτικό χώρο αεροπλάνου, ή για να το μεταφέρετε εύκολα με το χέρι σας και να το αποθηκεύετε οπουδήποτε στο σπίτι.

Έρχεται σε τρία διαφορετικά χρώματα (γκρι, μπλε, κόκκινο) και διαθέτει αποθηκευτικό σάκο για τα απαραίτητα του παιδιού όταν βγαίνετε βόλτα μαζί του.

Βρείτε στο trikiklo.com!