Είστε νέοι γονείς και νιώθετε λίγο …πελαγωμένοι με την νέα πραγματικότητα; Μην ανησυχείτε, ξέρουμε πως νιώθετε και σας έχουμε και μία υπέροχη λύση. Τις ζωντανές συνεδρίες που διοργανώνει η Philips Avent, με πρακτικές συμβουλές για νέους γονείς! Μάλιστα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε χωρίς να αφήσετε λεπτό το μωράκι σας, καθώς μεταδίδονται μέσω του Instagram με Live Sessions. Συντονιστείτε κάθε Πέμπτη στις 11:00!

Instagram Live Session με πρακτικές συμβουλές για νέους γονείς από την Philips Avent

Η Philips Avent βρίσκεται δίπλα μας και δίπλα στην οικογένεια με κάθε τρόπο καθημερινά και σε κάθε νέο ξεκίνημα, αναζητώντας καινοτόμους τρόπους αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας με τους γονείς! Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκίνησε τον Μάιο μια σειρά από Live συνεδρίες στο Instagram (@philipsavent_gr) με την επαγγελματική καθοδήγηση της Μαίας και Συμβούλου Θηλασμού IBCLC, Γεωργίας Λεζέ του πρότυπου Κέντρου Μαιευτικής Φροντίδας, all4baby.

Το Instagram είναι ένας σύγχρονος τρόπος να επικοινωνήσουμε όσα θέλουμε και να ακούσουμε χρήσιμες συμβουλές μέσω των Live Sessions. Μάλιστα, επειδή μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε ερωτήσεις και να έχουμε αλληλεπίδραση με τους εισηγητές, δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο!

Τι μαθαίνουμε στα Live Sessions με πρακτικές συμβουλές για νέους γονείς;

Μας απασχολούν συνεχώς ζητήματα όπως ο θηλασμός, η διατροφή, ο ύπνος και άλλα πολλά που απασχολούν τον κάθε νέο γονιό. Τα Live Sessions περιλαμβάνουν μια σειρά από ενδιαφέροντα θέματα, επιλεγμένα προσεκτικά, με την υποστήριξη και επιστημονική κατάρτιση της Γεωργίας Λεζέ, η οποία παρέχει χρήσιμες συμβουλές σε νέους γονείς, που αναζητούν το καλύτερο για το μωρό τους. Μεταξύ άλλων, όσοι παρακολουθούν τα Live Sessions έχουν την ευκαιρία να μάθουν για ότι τους απασχολεί για μία καλύτερη εμπειρία γονιού και μωρού.

Το νέο μέλος της οικογένειας μας είναι το πιο… δύσκολο παζλ που θα χρειαστεί να λύσουμε ποτέ. Όλο προκλήσεις και απορίες, πολλές από τις οποίες θα μας λυθούν μέσω των Live Sessions της Philips Avent.

Το κοινό μπορεί επίσης, να κάνει ερωτήσεις, λαμβάνοντας απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο, να παραθέτει τις εμπειρίες του, να διαλέξει τα θέματα των συνεδριών και να παρακολουθεί τις συνεδρίες ανά πάσα στιγμή, με μια επίσκεψη στο IG TV της @philipsavent_gr.

Η Philips Avent, ως πολύτιμος σύμμαχος των γονέων, υποστηρίζει κάθε νέα αρχή και μετατρέπει τη ζωή στο σπίτι σε μια ευχάριστη εμπειρία για όλους! Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, υπενθυμίζει σε όλους μας πως «Πάντα υπάρχει τρόπος να απολαμβάνουμε το σπίτι, μαζί!» και μας βοηθά να ανακαλύπτουμε τη χαρά μέσα σε μικρές καθημερινές στιγμές και καινούριες συνήθειες, όπως το εβδομαδιαίο, διαδικτυακό ραντεβού κάθε Πέμπτη στις 11:00!