Μια φορά κι έναν καιρό, η ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης γινόταν με ένα πάρτυ που καλούσες φίλους και συγγενείς. Μάλιστα, μόλις μάθαινες και το φύλο μπορούσες να παίξεις παιχνίδια όπως πινιάτα για να το αποκαλύψεις ώστε να εκπλήξεις τους ανυποψίαστους καλεσμένους σου. Σήμερα, στην εποχή των social media ομως αυτό αλλάζει! Τώρα μπορείς να το πεις με τη βοήθεια του τετράποδου φίλου σου. Πάμε να δούμε μερικές ανακοινώσεις!

Κάποια είναι χαρούμενη

Κάποιος δεν το πήρε και τόσο καλά

Τρίτο αδερφάκι

Περήφανος μεγάλος αδερφός

Πήρε προαγωγή

Θέλει διάβασμα η φάση

Το πάρτυ αρχίζει

Φυσικά αμέτρητες θα είναι και οι φωτογραφίες που θα βγάλεις με το μωρό και τους τετράποδους φίλους του μόλις γεννηθεί! Οι πιο αστείες όμως θα είναι εκείνες την ώρα του ύπνου! Εσύ φρόντισε να βγάλεις τη σωστή φωτογραφία και για όλα τα υπόλοιπα φροντίζουν τα Marks & Spencer!

Τα Marks & Spencer εμπλουτίζουν τη συλλογή τους με τη νέα σειρά παιδικής και βρεφικής ένδυσης, σε συνεργασία με τη DreamSkin®.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σήμερα, είναι ο ερεθισμός του δέρματος, προκαλώντας ορισμένες φορές δυσφορία. Η τεχνολογία DreamSkin®, μειώνει την τριβή και ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα χάρη στου ειδικού τύπου σύνθεσή της με πολυμερή. Παράλληλα, τα M&S επανεξέτασαν τις ραφές των ενδυμάτων, εισάγοντας πιο μαλακά νήματα και ραφές.

Η νέα συλλογή διαθέτει για τους μικρούς μας φίλους φορμάκια με αστεράκια, μονόκερους και δεινόσαυρους να «φιγουράρουν», σε αγαπημένα χρώματα. Ενώ για τους πιο μεγάλους της παρέας, κλασσικές ρίγες και σχέδια σε απαλούς τόνους, χαρίζοντας στυλ στον… ύπνο!