Με γνώμονα την προσοχή στη λεπτομέρεια, κάθε κομμάτι από τη συλλογή tiki tiki χαρακτηρίζεται από μοναδικά μοτίβα με ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς καθώς και μοντέρνες γραμμές με υπέροχες κεντητές λεπτομέρειες που φτιάχνονται στο χέρι και αναδεικνύουν την ταυτότητα και μοναδικότητα του brand

Ακόμα, η ποιότητα, η άνεση, ο σεβασμός προς το περιβάλλον, το στυλ και τα δημιουργικά μοτίβα είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το brand. Ενώ, τα υφάσματα είναι οικολογικά και όλα τα σχέδια των ρούχων εκτυπώνονται με φυσικές βαφές.

Το brand διαθέτει μία ευρεία γκάμα σχεδίων, ιδανικά για κάθε περίσταση. Τα κομμάτια που κλέβουν την παράσταση είναι τα “Every-wear sets” (τοπ με σορτσάκι), τα φορέματα, οι χαριτωμένες ολόσωμες φόρμες, τα λινά πουκάμισα, τα T-shirts και τα κοτλέ παντελόνια.  Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι όλα τα κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με έξυπνο τρόπο, προσφέροντας υπέροχες ευκολοφόρετες λύσεις είτε για “mix & matchήmatchy-matchylooks.

Τέλος, το brand υποστηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα καθώς το 95% των εργαζομένων της επιχείρησης είναι γυναίκες και ανήκουν σε διάφορα τμήματά της, από την παραγωγή μέχρι και τα καταστήματα.

Τα ρούχα και αξεσουάρ tiki tiki είναι διαθέσιμα στο tikitiki.gr καθώς και στα καταστήματα tiki tiki στη Κηφισιά και το Κολωνάκι και στο Notos στη Θεσσαλονίκη.