Ο Robbie Williams είναι performer. Μπορεί να το δηλώσει κανονικά στο αστυνομικό τμήμα και να περαστεί στην ταυτότητά του. Μπορεί να δώσει τον ορισμό στον όρο που μπήκε στη ζωή μας εδώ και χρόνια, αυτόν που αρχικά, ορισμένοι από εμάς τον απορρίψαμε όμως στην πορεία ανακαλύψαμε περίτρανα πως δεν εφευρέθηκε για να καλύπτει καλλιτεχνικές αδυναμίες και χαζοτράγουδα.  
Γιατί ο Βρετανός τεράστιος pop star αποδεικνύει πως μπορεί να τα δώσει όλα, χωρίς να κρυφτεί πίσω από τα ακριβά σκηνικά. Όπως έκανε στα παρακάτω τραγούδια, τις 10 καλύτερες στιγμές του. Που ίσως κάποιες από αυτές ακουστούν live απόψε στην Μαλακάσα στη μεγάλη του συναυλία.

Let Me Entertain You
Η stadium rock αποθέωση του Robbie, ο αλά Queen ύμνος του, η στάμπα της χαβαλέ  προσωπικότητάς του. Μέχρι και οι μεταλάδες το διασκέδασαν βλέποντας το Kiss make up του.

She’s The One
Ο τύπος έχει γούστο. Και φαίνεται στις διασκευές που κάνει. Η τραγουδάρα των World Party δεν τσαλακώθηκε στα χέρια του. Το αντίθετο μάλιστα. Την έκανε δική του.

Rock DJ
Το «τερμάτισε» στο video clip αλλά στην συναυλία δεν θα έχετε πρόβλημα να σας πετάξει κομμάτια του. Εκεί θα είναι «flesh and bone» και άθικτος.

Come Undone
Ακούστε την ερμηνεία του από το Knebworth του 2003. Είναι φτιαγμένη από αληθινό glitter.

Angels
Το τραγούδι που οι νεόνυμφοι επιλέγουν μαζικά για τον πρώτο χορό στους γάμους τους. Και το τραγούδι που ουσιαστικά έδωσε το 1997 την τεράστια ώθηση στην καριέρα του.

Somethin’ Stupid
Η Nicole Kidman είπε πως έτρεμε πριν τραγουδήσει αλλά εκείνος ήταν τζέντλεμαν και την βοήθησε να ηρεμήσει. Και η τρυφερή μπαλάντα τους ανέβηκε στο Νο.1 της Βρετανίας.

Feel
Ίσως το τραγούδι που κουράστηκαν να το παίζουν ακόμα και τα ίδια τα ελληνικά ραδιόφωνα. Την ώρα του live όμως θα είναι αλλιώς…

Tripping
Τεράστιο hit σε ολόκληρο τον κόσμο. Και με τον στίχο “first they ignore you, then laugh at you and hate you. Then they fight you, then you win” μία μικρή παράφραση στη γνωστή φράση του Mahatma Ghandi.

Bodies
Το καλύτερο τραγούδι του από το 2009, ακούγεται σούπερ live.

Candy
Όσοι πίστευαν πως το αστέρι του είχε πλέον θαμπώσει, πήραν την απάντησή τους το 2012. Κατευθείαν στο Νο.1, το 14ο της καριέρας του και ο τύπος συνεχίζει ακάθεκτος.