Η φιλία είναι ιερή, μια παρηγοριά όταν είσαι χάλια και μια μόνιμη παρέα ακόμα και όταν νιώθεις μόνη. Τι συμβαίνει όμως όταν ο φίλος σου και ο ώμος σου για να κλάψεις είναι άντρας; Εκπληκτικά πράγματα! Αυτά συμβαίνουν.

Ένας άντρας κολλητός είναι ικανός να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη το ένα λεπτό και να στην γκρεμίσει στα τάρταρα το επόμενο. Να σε γεμίσει αμφιβολίες για την ύπαρξη σου και να σου υπενθυμίσει λίγο αργότερα πως είσαι πολύ σημαντική όχι μόνο στη ζωή του αλλά και στον κόσμο όλο. Η φιλία με έναν άντρα είναι όμορφο συναίσθημα. Και αυτά είναι τα πράγματα που μόνο όσες έχουν κολλητό θα καταλάβουν…

1 Όταν παραγγέλνεις πίτσα, σημαίνει πως θα παραγγείλεις δυο πίτσες.
Μισή για εσένα και μιάμιση για εκείνον. Ναι ο κολλητός σου τρώει πολύ, αλλά είναι η ιδανική όταν θέλεις να γουρουνιάσεις και οι φίλες σου είναι πάλι όλες σε δίαιτα.  Πάλι καλά που έχεις και εκείνον δηλαδή.

2 Φωνάζετε ο ένας τον άλλον με τα πιο γελοία υποκοριστικά.
Και κανείς από τους δυο σας δεν παρεξηγείτε. Γιατί αυτό είναι το χιούμορ σας και ο τρόπος σας να δείχνετε την οικειότητα και την άνεση σας. Ακόμα και αν οι υπόλοιποι σας κοιτάνε λίγο περίεργα, εσύ ξέρεις πως όταν σε αποκαλεί “χτικιάρικο” το κάνει από αγάπη.

3 Κάθε φορά που ποστάρετε μια φωτογραφία όλοι συμφωνούν πως ταιριάζετε πολύ.
Και τα σχόλια του τύπου “μα πως και δεν είστε μαζί εσείς οι δυο” πέφτουν βροχή. Γιατί μοιράζεστε τόσα πολλά κοινά που πλέον ο ένας είναι αντανάκλαση του άλλου. Και ο τρόπος γελάτε μαζί είναι κάτι που δύσκολα θα αποκτήσεις με οποιονδήποτε άλλον.

4 Είναι πολύ αυστηρός με την συναισθηματική σου ζωή.
Και δεν φοβάται να στο πει. Σε κρίνει, σε διορθώνει και σου επισημαίνει ποιές συμπεριφορές να αποφεύγεις για να μην γίνεσαι κάτι που δεν του αρέσει. Γιατί σε έχει ψηλά ο φίλος σου και εκεί θέλει να παραμείνεις. 

5 Είσαι και εσύ αρκετά επικριτική μαζί του.
Δεν λένε τυχαία πως η κολλητή του αγοριού σου είναι πιο δύσκολη και από την μάνα του. Τείνουμε να γινόμαστε υπερβολικά προστατευτικές με τους ανθρώπους που αγαπάμε και έτσι και κάποια τσούγδο πειράξει τον κολλητό μας, μάυρο φίδι που την έφαγε! 

6 Έχει όλες -τις σωστές- απαντήσεις στα ερωτήματα σου.
Είναι ο καλύτερος άνθρωπος για να σου δώσει συμβουλές για κάθε θέμα. Για τα επαγγελματικά, τα ερωτικά και γενικά τα πάντα ρωτάς εκείνον και εμπιστεύεσαι τις απόψεις του τυφλά. Γιατί αν κάτι έχουμε κοινό εμείς με τους άντρες κολλητούς μας, είναι πως δεν πέφτουν ποτέ έξω. Μα ποτέ, οι άτιμοι!

7 Είστε τόσο πολύ ειλικρινείς μεταξύ σας.
Που μερικές φορές πονάει. Η ειλικρίνεια είναι το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει μια φιλική σχέση με έναν άντρα, αφού η έλλειψη τακτ του, θα του επιτρέψει να σου πει πως ντύθηκες λίγο trashy και θα σε πιέσει να αλλάξεις, για να μην τον κάνεις ρεζίλι. Η αλήθεια πάντως είναι πως όλες χρειαζόμαστε κάποιον που δεν μας αφήνει να πέφτουμε σε παγίδες.