Ξέχνα το αυτοκίνητο, το κρεβάτι σου και την βολή του σπιτιού σου. Το καλοκαίρι θέλει περιπέτεια, τόλμη και αυθορμητισμό. Και ο καλοκαιρινός έρωτας σε ένα νησί, εκτός από αναμνήσεις για τον Σεπτέμβρη, μπορεί να σου τα προσφέρει όλα αυτά. Αρκεί να εντοπίσεις την κατάλληλη τοποθεσία. Και αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνεις σεξ το καλοκαίρι. Απλά πρόσεξε μη σε πιάσουν…

Το εκκλησάκι

Κάθε νησί έχει ένα εκκλησάκι λίγο απομονωμένο και αρκετά ρομαντικό, το οποίο αποτελεί την καλύτερη καβάτζα τόσο για τους ντόπιους όσο και για του τουρίστες. Θα το εντοπίσεις εύκολα και θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος, αργά το απόγευμα μετά το μπάνιο, για μια γρήγορη στάση. Απλά σιγουρέψου πως εκείνη την ώρα δεν γίνεται κάποιος γάμος.

Τα σοκάκια

Κλασσικό, ρετρό και αγαπημένο. Μπαράκι μετά το μπαράκι, τα σοκάκια αποτελούν το συναρπαστικό ενδιάμεσο. Όρθιο σεξ, ένταση και ο φόβος μην σας δει κάποιος. Το μυστικό; Περπατήστε αρκετά για να βρείτε μια γωνιά όπου τα μαγαζιά είναι ήδη μακριά και δεν κινδυνεύετε, τόσο πολύ τουλάχιστον, από ξένα βλέμματα. Το τρικ; Φόρεμα! Μην το επιχειρήσεις αν φοράς κάτι άλλο.

Η παραλία

Βράδυ, αστέρια, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και εσείς. Η παραλία το βράδυ αποτελεί μαγνήτη ζευγαριών που ψάχνουν ένα μέρος να ξεμοναχιαστούν, οπότε πρόσεχε μην πατήσεις επί πτωμάτων. Βρείτε μια απομακρυσμένη γωνία και κάντε σεξ ακούγοντας τα κύμματα. Ναι είναι λίγο cheesy αλλά αποτελεί και must του καλοκαιριού οπότε ακόμα και να μην το επιδιώξεις, ίσως βγει πιο αυθόρμητα από όσο νομίζεις.

Το κάμπινγκ

Για τους εναλλακτικούς τύπους που αγαπάνε τη φύση και τη σκηνή τους. Σίγουρα θα υπάρξει έστω και ένα άτομο που θα καταλάβει τι ακριβώς κάνετε μέσα στη σκηνή, οπότε αν είσαι ντροπαλή μη το προσπαθήσεις καλύτερα. Το σεξ στη σκηνή απαιτεί ησυχία, γεγονός που κάποιες φορές δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και έξαψη. Απλά σιγουρευτείτε πως δεν υπάρχει κάποιο φως αναμένο που θα δημιουργεί σκιές ώστε να γίνεται κανονικό θέαμα.