Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις την ώρα που μιλάς μαζί του, εάν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα ή όχι; Υπάρχουν κάποια κλασικά σημάδια που το σώμα του δεν μπορεί να τα κρύψει και αυτά φανερώνουν πως σε θέλει για τα καλά. Λίγη προσοχή εάν δείξεις θα τα παρατηρήσεις πολύ εύκολα και από εκεί και μετά το παιχνίδι είναι στο δικό σου γήπεδο…

1. Οι κόρες των ματιών του διαστέλλονται. Εάν θα δεις εκείνο το κεντρικό μέρος των ματιών να καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια τους, τότε να ξέρεις πως τον ενδιαφέρεις πάαααρα πολύ.

2. Δεν σε αφήνει από τα μάτια του. Ο σερβιτόρος να πέσει δίπλα με όλο το δίσκο, δεν θα γυρίσει να κοιτάξει. Έχει μάτια κυριολεκτικά μόνο για σένα.

3. “Παραβιάζει” τον προσωπικό σου χώρο. Θέλει να έρθει κοντά σου το συντομότερο δυνατόν και το κάνει εκατοστό το εκατοστό. Μετά από λίγη ώρα εκείνο το λειψό μισό μέτρο που πρέπει να κρατά τυπικά απόσταση, το έχει εκμηδενίσει!

4. Κάνει ασυναίσθητα τις ίδιες κινήσεις με σένα. Η γλώσσα του σώματός του ακολουθεί τη δική σου και είναι στην ίδια συχνότητα με σένα. Κάποιες φορές είναι κι ένας τρόπος για να σε πειράξει και να κάνει πιο χαλαρή την ατμόσφαιρα!

5. Φτιάχνει συνέχεια τα ρούχα και τα μαλλιά του. Και την ώρα που τον πλησιάζεις για πρώτη φορά και καθ’ όλη τη διάρκεια που μιλάτε! Αν δεν του πεις πως τα μαλλιά του είναι μια χαρά, δεν θα σταματήσει!

6. Είναι προστατευτικός. Πας να περπατήσεις σε χαλασμένο πεζοδρόμιο; Θα σου δώσει το μπράτσο του να στηριχθείς. Πετάγεται αυτοκίνητο από το πουθενά; Θα πέσει μπροστά σου. Βρέχει και κρατάτε ομπρέλα; Θα είναι ολόκληρο το σώμα του έξω απ’ αυτή για να μην πέσει επάνω σου ούτε σταγόνα βροχής!

7. Μιλάει πολύ με τα χέρια του. Σας άλλος Ιταλός, κάνει μεγάλες και έντονες κινήσεις με τα χέρια του, θέλοντας να προσθέσει πάθος σ’ αυτά που λέει και να σε κάνει να τον προσέξεις και να συμφωνήσεις μαζί του. 

8. Δεν χάνει ευκαιρία να σε αγγίζει. Είναι η στιγμή που έχει αποφασίσει πως η διακριτικότητα πρέπει να πάει περίπατο και να σου δείξει ξεκάθαρα πως του αρέσεις πολύ. Η επόμενη κίνηση είναι δική σου…