Αν υποψιαστείς πως είσαι με έναν από τους παρακάτω… δώσε ένα τέλος να αρμόζει!

Τον υπερβολικά χαλαρό τύπο. Στην αρχή μπορεί να σου αρέσει να είστε στο σπίτι συνέχεια αλλά μετά από μερικούς μήνες όταν θα έχεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα έξω μην περιμένεις ότι θα σε ακολουθήσει. Είναι επίσης πολύ πιθανό να ακούσεις γκρίνια ή να ζηλεύει επειδή εσύ θα βγαίνεις μόνη σου.

Τον τυπο που μπροστά από τους φίλους του κάνει πως δεν σε ξέρει. Πρέπει να έχεις έναν άντρα δίπλα σου που θα είναι περήφανος για σένα και δεν φοβάται να σε δείξει σε όλο τον κόσμο.

Τον τύπο που φλερτάρει με άλλες κοπέλες μπροστά σου.Όσο cool και να είσαι δεν είναι σωστό να τον απασχολούν άλλες κοπέλες. Σκέψου τι θα κάνει πίσω από την πλάτη σου.

Τον τύπο που ζηλεύει. Αν νομίζεις πως είναι χαριτωμένη που σε ζηλεύει να ξέρεις ότι θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Οι τσακωμοί θα αυξάνονται με την μέρα και δεν θα σε αφήνει να κάνεις τίποτα μόνη σου. Δεν αξίζεις έναν τέτοιο!

Τον τύπο με τα πολλά νεύρα. Αυτοί οι τύποι δεν αξίζουν τον χρόνο σου. Γίνονται πολύ άγριοι με το παραμικρό και μπορεί κάποια μέρα να ξεσπάσει πάνω σου.

Τον τύπο που σου λέει να αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση ή στον χαρακτήρα σου. Δεν αξίζει να αλλάξεις για κανέναν! Δεν είναι σωστό ούτε να σου λέει να χάσεις βάρος ούτε να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου.