Αν εδώ και καιρό σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο σου τατουάζ, αλλά αλλάζεις συνεχώς γνώμη, γιατί ανησυχείς για το αποτέλεσμα, μια καλή ιδέα είναι να δοκιμάσεις ένα μικροσκοπικό σχέδιο.

Ένα διακριτικό και κομψό τατουάζ θα το συνηθίσεις πιο εύκολα και δεν θα σου “χτυπάει στο μάτι” τόσο πολύ, αν το βλέπεις συχνά. Διάλεξε ένα μικρό σύμβολο ή μία λέξη, που θα αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σου, κάτι που αγαπάς ή σε εμπνέει και στη συνέχεια, επίλεξε το σωστό σημείο που θα στολίζει.

Μία άγκυρα, ένα αεροπλάνο, μία καρδιά, ένα λουλούδι ή κάτι πιο αφηρημένο, είναι ιδανικές επιλογές για το πρώτο σου τατουάζ. Τόλμησέ το, αφού πρώτα το σκεφτείς καλά και είσαι σίγουρη πως θέλεις ένα μόνιμο “αξεσουάρ” στο πόδι, στο χέρι, στην πλάτη ή σε άλλο σημείο του σώματός σου.

Εμείς σκεφτήκαμε να σου δώσουμε λίγη έμπνευση και φτιάξαμε μία λίστα με 10 μικροσκοπικά και υπέροχα σχέδια, που μπορείς να δοκιμάσεις.

Ο ήλιος και το φεγγάρι μαζί!

 

Πόσο γλυκό και διακριτικό!

 

Εσύ η βασίλισσα κι εκείνος ο βασιλιάς. Να, μια ωραία ιδέα για ‘σένα και τον σύντροφό σου.

 

 

Μια λέξη καμιά φορά τα λέει όλα. Χαμογέλα!

 

Tropical καλοκαιρινή διάθεση.

 

Πρωτότυπο και σε τέλειο σημείο.

 

Διακριτικό και πολύ κομψό.

 

Ένα λουλούδι που είναι πάντα ανθισμένο!

 

Ρίχνεις άγκυρα; Βρήκες το λιμάνι σου; Ό,τι κι αν σημαίνει, είναι πολύ chic.

 

Μπορεί να είναι δύο, αλλά είναι πολύ διακριτικά, αν τα δεις ξεχωριστά. Ένα αεροπλάνο και ένας χάρτης της γης για ‘σένα, που λατρεύεις τα ταξίδια.