Φίλε μου διάβασε τώρα που είναι νωρίς τους 5 λόγους που η γυναίκα σου θα την κάνει ανεπιστρεπτί με ελαφρά. Προσπάθησε να διορθώσεις έστω και ένα από τα 5 λάθη που ακολουθούν. Τώρα αν και στα 5 αναγνωρίζεις τον εαυτό σου καλά να πάθεις!

Χαμηλή αυτοεκτίμηση:Μια γυναίκα μπορεί να απιστήσει επειδή η αυτοεκτίμησή της είναι στα πατώματα. Μια νέα σχέση μπορεί να της δώσει πόντους αυτοεκτίμησης και να αισθανθεί πως μετρά. Μήπως εσύ έχεις ξεχάσει να της κάνεις κομπλιμέντα και να την κάνεις να νιώσει επιθυμητή; Ο καλός ο λόγος πάντα  δίνει κουράγιο και ανεβάζει το ηθικό όλων μας.Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ρομαντισμός:Πόσο καιρό έχεις να της πεις ένα γλυκό λόγο; Να της φέρεις χωρίς εμφανή αιτία λουλούδια; Να της γράψεις ένα ρομαντικό sms ή να την πας για δείπνο έκπληξη; Εμείς οι γυναίκες θέλουμε τον άντρα γνήσιο αρσενικό και παλιάς κοπής σε όλα του. Θέλουμε να είμαστε η βασίλισσα της ζωής του και πρώτη του προτεραιότητα.

Βαρεμάρα: Όταν η σχέση στηρίζεται σε μια ρουτίνα χωρίς ποτέ να της κάνεις μια έκπληξη, να την πας μια εκδρομή και εσύ στην ουσία είσαι απών είναι αναπόφευκτη η απομάκρυνση η γκρίνια και η απιστία. Οι σχέσεις δεν δουλεύουν στον αυτόματο!

Κρίση μέσης ηλικίας:Έρχεται ύπουλα εκεί γύρω στα 50. Στην ηλικία που όλοι μας κάνουμε έναν απολογισμό ζωής σε σχέση με τα όνειρά μας και τα “θέλω” μας. Αν είσαι απών και η νοητή ζυγαριά κλείνει προς τη μουρμούρα και τον αρνητισμό κλάψε πικρά και χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο!

Έλλειψη επικοινωνίας: Η φράση τα λέει όλα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που νοιάστηκες πραγματικά για εκείνην; Πότε ασχολήθηκες με τα προβλήματά της; Ξέρεις πώς περνάει το χρόνο της; Τι σκέφτεται, τι φοβάται, τι ονειρεύεται; Αν ο διάλογός σας βασίζεται μόνο στα  καθημερινά ζητήματα και κάποιος άλλος άντρας της δώσει χρόνο και χώρο να εκφραστεί φίλε μου την έχασες για πάντα…