Αναρωτήθηκες γιατί ξαφνικά παγώνει η κατάσταση μεταξύ σας; Το πιο αποθαρρυντικό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί όταν σου αρέσει κάποιος είναι να εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά. Σταματά να σου στέλνει μηνύματα χωρίς λόγο ενώ παράλληλα υπάρχουν φορές που λέει ότι θα σε καλέσει ο ίδιος και δεν το κάνει. Τι να κάνεις λοιπόν σε αυτή τη περίπτωση;

  1. Μην τον βομβαρδίζεις με μηνύματα: Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις να στέλνεις μηνύματα ενώ βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνεται. Γιατί; Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να τον ωθήσεις να φύγει μακριά. Ξέρεις πόσο ενοχλητικό είναι.
  2. Στείλε ένα απλό μήνυμα: Το ότι δεν ανταποκρίθηκε στο μήνυμα που του έστειλες εδώ και τρεις ημέρες ή είπε ότι θα σε καλέσει και δεν το έκανε ποτέ σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι μπορείς όμως εύκολα να στείλεις ένα παιχνιδιάρικο κείμενο καθώς οι μέρες περνούν.
  3. Αν είναι δυνατόν, προσπάθησε να τον δεις: Οι άνδρες είναι οπτικά πλάσματα και μερικές φορές χρειάζονται μια τέτοιου είδους υπενθύμιση. Προσπάθησε λοιπόν να βρεθείς «τυχαία» μπροστά του.
  4. Μη διαμαρτύρεσαι: Αντιλαμβάνομαι ότι όλο αυτό το σενάριο σε έχει αναστατώσει αλλά πραγματικά θα πρέπει να είσαι προσεχτική με το αν θα διαμαρτυρηθείς. Για παράδειγμα μην παραπονεθείς σε γνωστούς και φίλους του γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα.
  5. Μην περιμένεις τίποτα άλλο: Όταν βλέπεις ότι παρά τις προσπάθειες σου δεν παίρνεις ανταπόκριση τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσεις να το κάνεις. Βάλτο στο πίσω μέρος του μυαλού σου και μην περιμένεις με το κινητό κολλημένο στο χέρι. Δοκίμασε να κάνεις κάτι για να ξεχαστείς και το πιθανότερο είναι να σε πάρει τηλέφωνο εκεί που δεν το περιμένεις.
  6. Απλά κόψε και προχώρα: Αν δεν αντιδρά σε τίποτα τότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ξεχάσεις και να προχωρήσεις. Αν δεν σε σέβεται αρκετά για να σου απαντήσει σε ένα απλό μήνυμα τότε είναι ανάξιος στο να του δώσεις χρόνο για το οτιδήποτε.