Κατά καιρούς ακούμε αρκετά γεγονότα που προκαλούν έκπληξη! Όμως κάποια μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό… Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό από την αστυνομία της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ. Ένας καταξιωμένος δικηγόρος ζήτησε από έναν πρώην πελάτη του να τον… σκοτώσει, ώστε ο γιος του να εισπράξει 10 εκατομμύρια δολάρια από την ασφάλεια ζωής. Ο 53χρονος δικηγόρος Άλεξ Μέρντοου στις 4 Σεπτεμβρίου δέχτηκε επίθεση σε έναν ερημικό δρόμο και ο δράστης τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όμως επέζησε.

Η αποκάλυψη του γνωστού δικηγόρου

Στη συνέχεια ο δικηγόρος, αφού κατηγορήθηκε για κατάχρηση από το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν, αποκάλυψε τελικά ότι οργάνωσε ο ίδιος τη δολοφονία του, την οποία ανέθεσε σε έναν πρώην πελάτη του, τον Κέρτις Έντουαρντ Σμιθ, 61 ετών. Εξήγησε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι του έδωσε ένα όπλο, με την εντολή να στοχεύσει στο κεφάλι. Στο παρελθόν, ο Σμιθ διακινούσε ναρκωτικά, συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για υποβοηθούμενη αυτοκτονία, επίθεση και ασφαλιστική απάτη. Ομολόγησε και εκείνος ότι ήταν παρών όταν πυροβολήθηκε ο δικηγόρος και ότι στη συνέχεια ξεφορτώθηκε το όπλο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νότιας Καρολίνας, Μαρκ Κιλ, ζήτησε «υπομονή» από τους πολίτες και δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες θα διεξάγουν «μια επαγγελματική, σοβαρή και αμερόληπτη έρευνα».

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα κάνουμε τη διαφορά στον Εθελοντισμό; Μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος! | Thats Life. Life as it is!