Η οικογένεια τους ήταν ένας χάος, αποκαλύπτει δημοσίευμα της Daily Mail. Αν και φήμες ήθελαν την Angelina Jolie να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω κακής πειθαρχίας του Brad Pitt προς τα παιδιά, τα πράγματα τελικά δεν είναι καθόλου έτσι. Σε αυτή την οικογένεια που αποτελείται από έξι παιδιά, μεταξύ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα, δεν υπήρξε τίποτα συμβατικό.

Τα παιδιά δεν πήγαν ποτέ σχολείο μιας και τα μαθήματα τα έκαναν στο σπίτι με ειδική παιδαγωγό, ενώ είχε το καθένα ξεχωριστά την δική του προσωπική νταντά. Βέβαια πριν ένα διάστημα, η Jolie είχε αποφασίσει να κρατήσει δύο νταντάδες και συγχρόνως να είναι υπεύθυνος και ο αδερφός της James Haven, τον οποίο γενικά εμπιστεύεται πάρα πολύ.

pitt

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ηθοποιός σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει τελικά τα παιδιά σε κάποιο σχολείο, προκειμένου να κοινωνικοποιηθούν και να μπορέσουν να συναναστραφούν σε τάξη με άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Σε αυτό μάλιστα έβρισκε σύμφωνο και τον Brad.

Στο σπίτι πάντως υπήρχε η απόλυτη αναρχία. Στο παρελθόν η Jolie είχε δηλώσει ότι τα παιδιά άκουγαν περισσότερο τον Brad ο οποίος είχε χαρακτηρίσει το σπίτι ως η «Φωλιά του Κούκου», παραπέμποντας σε ψυχιατρικό ίδρυμα. «Είναι χάος από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, κάποιες φορές και αργότερα», είχε προσθέσει.

Χαρακτηριστικά μάλιστα ήταν και όσα είχε δηλώσει μία νταντά στο In Touch, αναφέροντας ότι καυγάδιζαν συνέχεια και δεν έπαιρναν μέρος στην καθημερινή ρουτίνα των παιδιών. Μάλιστα όταν εκείνες έβλεπαν καρτούν με τα παιδιά αργά το βράδυ, οι δύο γονείς κοιμόντουσαν. Ο Μάντοξ στην ηλικία των 9, έπινε κρασί και οδηγούσε τα αυτοκίνητα των γονιών μέσα στο κτήμα, κάτι που δηλώνει επίσης πόσο ανεξέλεγκτη ήταν η κατάσταση.

pitt