Τα Limelight by Katerina Sfinari είναι κοσμήματα σύγχρονα, πρωτότυπα και ξεχωριστά βασισμένα στην ιδέα της δημιουργίας κοσμημάτων που θα αποτελέσουν ένα αξεσουάρ μοναδικό για την κάθε γυναίκα. Η δημιουργός τους, Σφινάρη Κατερίνα δηλώνει πως είναι ο τρόπος που έχει να εκφράσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη φαντασία της.

Η φιλοσοφία της είναι να προσφέρει στις γυναίκες ένα κόσμημα που θα τις κάνει να νιώσουν ξεχωριστές. Το brand που έχει ως έδρα του τη Θεσσαλονίκη αφορά αποκλειστικά στη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων. Ως κύριο υλικό, η δημιουργός χρησιμοποιεί τον πολυμερή πηλό, ένα σύγχρονο υλικό, το οποίο επεξεργάζεται με βάση τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες που υπάρχουν. Η εφαρμογή των τεχνικών αυτών προσφέρει τη δυνατότητα να αποδοθούν υφές και μοτίβα που δίνουν την εντύπωση φυσικών υλικών. Οι εκάστοτε συλλογές χαρακτηρίζονται από λιτές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και μινιμαλιστική διάθεση.

Όσον αφορά τις καλοκαιρινές συλλογές, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ελληνικό στοιχείο όπως αυτό προκύπτει από τα χρώματα που επιλέγονται για τα κοσμήματα όσο και από τις ονομασίες αυτών.