Εν μέσω πανδημίας τίποτα δεν απολαμβάνουμε περισσότερο στο σπίτι από μια κούπα καφέ. Γι’ αυτό το λόγο αναζητάμε συνεχώς ποικιλίες που θα μας ταξιδέψουν με το ξεχωριστό άρωμα και τη γεμάτη γεύση τους σε μέρη μακρινά που πλέον είναι ανέφικτο να έχουμε πρόσβαση. Η νέα ποικιλία καφέδων Lungo από τη Nespresso υπόσχεται μακρινά ταξίδια σε μέρη ονειρικά. Φέρνει στο σπίτι μας καφέδες εμπνευσμένους από πόλεις, όπως το Κέιπ Τάουν, το Τόκιο, τη Στοκχόλμη και τη Βιέννη, καθώς και δύο νέες προσθήκες βασισμένες στα αρώματα και τις γεύσεις της Σαγκάης και του Μπουένος Άιρες. Η σειρά World Explorations περιλαμβάνει έντονους, ισορροπημένους και ήπιους καφέδες εμπνευσμένους από τα χαρακτηριστικά γευστικά προφίλ αυτών των πόλεων της Ασίας και των Νοτιοαμερικανικών Πολιτειών. Βρες αυτόν που σου ταιριάζει μέσα από τη μεγάλη γκάμα επιλογών που παρουσιάζει η Nespresso. Μπορείς να τους προμηθευτείς online και στις Nespresso Boutiques.

-World Explorations Shanghai Lungo

Ενσωματώνει την αναδυόμενη ασιατική κουλτούρα καφέ σε ένα ξεχωριστό χαρμάνι ελαφριού καβουρδίσματος. Συνδυάζεται με κόκκους Arabica από την Κένυα, την Κίνα και την Ινδονησία.

-World Explorations Buenos Aires Lungo

Συνδυάζει έναν ήπια καβουρδισμένο Arabica από την Κολομβία με έναν Robusta από την Ουγκάντα, δημιουργώντας ξεχωριστές νότες δημητριακών και γλυκού ποπκόρν.

-World Explorations Cape Town Envivo Lungo

Πρόκειται για ποικιλίες Arabica και Robusta από την Ινδία. Δημιουργούν έναν έντονο Lungo με γεμάτο σώμα, ξυλώδες άρωμα και μια έντονη νότα πικράδας.

-World Explorations Stockholm Fortissio Lungo

Αναπαράγει το αρωματικό προφίλ ενός σουηδικού καφέ συνδυάζοντας τις ποικιλίες Monsooned Malabar από την Ινδία και Arabica από την Κολομβία, για έναν έντονα γλυκό καφέ σε κούπα, με μια υποψία πικράδας.

-World Explorations Tokyo Vivalto Lungo

Αποδίδει πιστά τις προτιμήσεις των Ιαπώνων χάρη στα εκλεπτυσμένα χαρμάνια Arabica από την Αιθιοπία και το Μεξικό. Δημιουργούν μια σύνθετη κούπα καφέ με αρώματα λουλουδιών και με μια υποψία οξύτητας.

-World Explorations Vienna Linizio Lungo

Συνδυάζει αρμονικά γλυκά χαρμάνια Arabica από τη Βραζιλία και την Κολομβία, ελαφρώς καβουρδισμένα από τους ειδικούς μας αναδεικνύοντας τις νότες βύνης και των αρωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nespresso.com/gr.