Είσαι όλη την ημέρα στο τρέξιμο; Θες να ακούς την αγαπημένη σου μουσική όπου και αν πας; Μήπως η γυμναστική έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου; Ή τελικά τα πολύωρα εξ αποστάσεως meetings σε θέλουν να βρίσκεσαι (έστω και… virtual) πάντα εκεί; Αν απάντησες «ναι» σε μια από τις παραπάνω ερωτήσεις τότε μπορώ να σου αποκαλύψω 9 λόγους που τα Freebuds 4i έγιναν οι καλύτεροι μου φίλοι.

1. Το χρώμα: Γιατί αγαπημένη μου φίλη έχεις πλέον την δυνατότητα να διαλέξεις το χρώμα σου. Θες το κλασσικό αλλά εντυπωσιακό λευκό; Μήπως προτιμάς το σοβαρό στυλ; Η επιλογή σου σίγουρα είναι το μαύρο τότε. Εάν όμως είσαι πιο funky κορίτσι και στη παρέα είσαι το fashion icon, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις τα κόκκινα.

2. Η στυλάτη εμφάνιση τους: Δεν θα τα αγαπήσεις μόνο για το χρώμα, αλλά και για την εμφάνιση τους. Ο οβάλ σχεδιασμός τους, σου επιτρέπει να χωράει στην παλάμη σου αν είσαι on-the-go και το ακόμα καλύτερο είναι ότι χωράνε στο πιο μικροσκοπικό τσαντάκι σου (άρα δεν έχεις δικαιολογία ούτε αν βγεις το βράδυ ότι τα ξέχασες).

3. Το λατρεμένο noise cancellation: Λοιπόν, θα σου πω την αλήθεια, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το noise cancellation. Και θα στο αιτιολογήσω κιόλας με πολλά παραδείγματα. Όταν ο γείτονας αποφασίζει Κυριακή πρωί να κάνει μετακόμιση ή να τρυπήσει τοίχους, όταν η μαμά σου φωνάζει επειδή πάλι δεν έχεις μαζέψει τα ρούχα από την καρέκλα (όλοι έχουμε μια τέτοια καρέκλα, μη πεις ψέματα) και φυσικά όταν το αφεντικό σου είναι σε ένταση εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις το noise cancellation και να συνεχίσεις να πίνεις τον καφέ σου, να αράζεις διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο και να δουλεύεις ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ! Δεν είναι υπέροχη αυτή η ησυχία; ΑΧ!

4. Θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι της παρέας: Αν λιώνεις στο Tik Tok, τότε σίγουρα θα έχεις δει το challenge που φοράς τα ακουστικά, ενεργοποιείς το noise cancellation και προσπαθείς να μαντέψεις λέξεις ή φράσεις που σου λένε οι γύρω σου. Φόρεσε τα λοιπόν και ετοιμάσου να γίνεις viral!

5. Θα ακούσεις μουσική, πολλή μουσική…: Αλήθεια τι μουσική ακούς; Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια μανία με τα 90’s, αχ ωραία χρόνια, δεν βγαίνουν τέτοια τραγούδια ξανά. Οπότε λοιπόν με 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας με μια πλήρη φόρτιση μόνο, αν είσαι φίλη των 90s μπορείς να ακούσεις ΟΛΑ τα τραγούδια που αγάπησες (και από δύο φορές μη σου πω)

6. ….Αλλά πάρα πολλή μουσική: Και επανέρχομαι στο προηγούμενο θέμα γιατί αυτά τα ακουστικά είναι πραγματικά μαγικά. Εάν λοιπόν θες να ακούσεις ακόμα 4 ώρες μουσική χωρίς να σε διακόψει κανένας, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα φορτίσεις ΜΟΝΟ 10 λεπτά. Μα δεν είναι απίστευτο;

7. Ο ήχος τους: Αυτός ο κρυστάλλινος ήχος που ακούς πεντακάθαρα όλα τα τραγούδια κυριολεκτικά μπορεί να σε ταξιδέψει. Καθαρά φωνητικά, δυνατά μπάσα και ισορροπημένος ήχος, τι άλλο θες για να τα κάνεις δικά σου;

8. Η σύνδεση τους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη: Αν είσαι στο τρέξιμο σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι τα ακουστικά σου να κάνουν έστω και 2 λεπτά για να γίνει pairing με το κινητό. Όχι καρδιά μου, τα Freebuds 4i με το που ανοίξεις το καπάκι έχουν συνδεθεί! Τέλος, ούτε να περιμένεις να συνδεθούν, ούτε τίποτα!

9. Και τέλος η τιμή τους: Μπορείς να τα κάνεις δικά σου με μόλις 69€!