Ένα post μιας απεγνωσμένης γυναίκας, ήταν αρκετό για να ασχοληθεί ο κόσμος του ίντερνετ μαζί της. Η μητέρα ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook ένα ντουλάπι με πιάτα στο εσωτερικό του, τα όποια αν το ανοίξει θα πέσουν. Έτσι λοιπόν ζήτησε βοήθεια, για να της βρουν ένα τρόπο χωρίς να γίνει αυτό. Για άλλη μια φορά, οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν εξαιρετικές και χιουμοριστικές.

Η δημοσίευση της έγινε πραγματικά viral αφού έγιναν 780 σχόλια και 16.000 likes, σε ένα ντουλάπι που όπως έγραψε δεν μπορεί ποτέ να ανοιχτεί. Ορισμένες αντιδράσεις των χρηστών, ήταν πραγματικά απολαυστικές, μεταξύ των οποίων ήταν και οι ακόλουθες.

Εσύ όμως, τι θα έκανες στην θέση της γυναίκας;

«Στρώσε χοντρές κουβέρτες στο πάτωμα πριν ανοίξεις το ντουλάπι ή ζήτησε από κάποιον να κατά σφιχτά μια κουβέρτα από κάτω και να πιάνει τα πιάτα».

«Πούλησέ το σε ένα μουσείο και ονόμασέ το “Παγωμένο στο Χρόνο”».

«Κόλλησε το πορτάκι του ντουλαπιού με ταινία και άστο εκεί για να το αναλάβουν τα εγγόνια σου. Ή κράτα το ως μελλοντική προίκα για την κόρη σου».

«Χτίσε ένα πανομοιότυπο σπίτι δίπλα στο ήδη υπάρχον σπίτι σου με μόνη διαφορά τα πιάτα στο ντουλάπι να είναι στη θέση τους. Έπειτα διέγραψε το παλιό σπίτι».

«Πλημμύρισε το σπίτι και έπειτα άνοιξε το ντουλάπι χωρίς κανένα ρίσκο!».

«Πήγαινε στο Kamar-Taj, βρες τον Αρχαίο, γίνε μάγος, βρες το Μάτι του Αγκαμότο, γύρνα πίσω ή πάγωσε το χρόνο, φτιάξε τη θέση των πιάτων και είσαι έτοιμη!».