Δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου απ’τα μέσα ενημέρωσης και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα που καλύπτουν όλες τις εξελίξεις, ο Brad Pitt φαίνεται ότι είχε ζητήσει απ΄την Angelina να γίνει κρυφά όλη η διαδικασία κάτι που φυσικά εκείνη δεν δέχτηκε. Ίσως τώρα να το μετανιώνει, μιας και πολλές αποκαλύψεις έχουν βρει το φως της δημοσιότητας και σίγουρα όλο αυτό μόνο καλό δεν κάνει στα παιδιά.

Η The Sun αποκάλυψε σήμερα ποιος ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό της Jolie και την παρηγορεί, χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό όμως. Μετά την ταινία “Ο Τουρίστας” ο Johnny Depp απόκτησε πολύ καλές σχέσεις με την Angelina και δημιούργησαν μια καλή φιλία.

Αυτή την περίοδο ειδικά, τα κοινά τους είναι πολλά, αφού και ο Depp πέρασε δύσκολα με το διαζύγιο που ζήτησε η Amber Heard.

US actors Angelina Jolie (L) and Johnny Depp (R) attend the photocall for the German premiere of their new film 'The Tourist' at Adlon hotel in Berlin, Germany, 14 December, 2010. 'The Tourist' will be in Germany from 16 December on. Photo by Jens Kalaene/DPA/ABACAPRESS.COM