Αν δεν το έχεις παρατηρήσει ακόμα, θα το παρατηρήσεις σε μερικές μέρες όταν το trend θα έχει εξαπλωθεί. Πάντως όταν θα βλέπεις φωτογραφία ενός αντρικού χεριού με βαμμένα νύχια να ξέρεις, είναι για καλό!

263308_home_hero

Οι άντρες παγκοσμίως έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό. Στόχος τους να επιστήσουν την προσοχή μας στην παιδική κακοποίηση και ο τρόπος που επέλεξαν να το κάνουν είναι βάφοντας ένα δάχτυλο της επιλογής τους, με ένα βερνίκι νυχιών της επιλογής τους.

Ωστόσο το βαμμένο νύχι είναι εμπνευσμένο από ένα πολύ συγκεκριμένο συμβάν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Elliot Costello βρέθηκε σε ένα χωριό της Καμπότζης ως εθελοντής σε ένα πρότζεκτ που προσέφερε βοήθεια σε χωριά που το είχαν ανάγκη. Εκεί συνάντησε ένα νεαρό κορίτσι, την Thea, με την οποία έγιναν αμέσως φίλοι. Η μικρή προσφέρθηκε να του βάψει τα νύχια, ενώ την ίδια στιγμή του εξιστορούσε πως στο ορφανοτροφείο που έμενε πριν την κακοποιούσαν καθημερινά.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το Polished Man Project. Με το αντικειμενικά αστείο και παρακινητικό σλόγκαν “nail it to end it”.

Την περασμένη χρονιά συγκέντρωσε  261,933.00 δολλάρια μόνο στην Αμερική και φέτος ήρθε ξανά αυτή η εποχή που οι άντρες ετοιμάζονται να βάψουν το νυχάκι τους και να σταθούν δίπλα στα θύματα κακοποίησης.