Προβλήματα στην καριέρα του φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Αμερικανός ηθοποιός Άρμι Χάμερ. Μετά από ένα ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε προ ημερών, ο Χάμερ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ταινία Shotgun Wedding, που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο ρόλος που θα υποδυόταν είναι πλέον “ανοιχτός”, εξαιτίας προσωπικών του μηνυμάτων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Το σκάνδαλο που ακολούθησε οδήγησε στην παραίτησή του. Ο Άρμι Χάμερ υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τα σαδομαζοχιστικά μηνύματα που του αποδίδονται. Παρόλα αυτά, λόγω του γεγονότος, αδυνατεί να αφήσει τα παιδιά του και να πάει 4 μήνες για γυρίσματα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο ηθοποιός έχει 2 παιδιά με την πρώην σύζυγό του Elizabeth Chambers. Άρχισε να απασχολεί αρκετά τα μέσα, καθώς τα μηνύματα που του αποδίδονται περιέγραφαν “προχωρημένες” σεξουαλικές φαντασιώσεις. Ο σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να τα έστειλε σε μία από τις ερωμένες του, περιγράφοντας σκηνές βιασμού και κανιβαλισμού. 

Τα πρόστυχα υπονοούμενα του σταρ περιλάμβαναν φαντασιώσεις σχετικές με την κατανάλωση σάρκας, σύμφωνα με την τελευταία σύντροφό του Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς. Η ίδια δήλωσε: «Μου είχε πει ότι θέλει να μου σπάσει ένα πλευρό, να το ψήσει σε μπάρμπεκιου και να το φάει. Του αρέσει η ιδέα του δέρματος ανάμεσα στα δόντια του”.

Οι παραγωγοί της ταινίας Shotgun Wedding πάντως δέχτηκαν την απόφασή του να παραιτηθεί.

Ο Άρμι Χάμερ έγινε γνωστός κυρίως μετά τη συμμετοχή του στις ταινίες The Social Network, J. Edgar ,Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου και Ο Μοναχικός Καβαλάρης. Είναι άγνωστο κατά πόσο αυτό το περιστατικό θα επηρεάσει την καριέρα του.