Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day, έγινε ένας χαμός απ’τους πολύ απρόσμενους και λίγους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμος Βερύκιος παρουσίασε την ιδιωτική πρωτοβουλία να παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα παιδιά που ζουν στους Φούρνους της Ικαρίας.

Τότε ήταν που ακούστηκε το σχόλιο από τον Δημήτρη Παπανώτα, λέγοντας: “Αυτό μας κάνει περήφανους τώρα ως χώρα; Όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός επιχειρηματία;Με τόσα λεφτά που φαγώθηκαν θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια σαν χώρα”.

Λίγα λεπτά μετά, ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρενέβη στην εκπομπή σε έξαλλη κατάσταση για τον τρόπο που επέλεξαν οι παρουσιαστές να σχολιάσουν το θέμα, λέγοντας: “Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου”. Μάταια η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθούσε να πάρει τον λόγο προκειμένου να υπερασπιστεί τον συνεργάτη της, με τον Κοντομηνά φυσικά να τα χώνει κι άλλο.

Συγκεκριμένα είπε: “Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα σήμερα. Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα“.

Δες το βίντεο:

 

Για τέτοιες ακόμα επικές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση διάβασε: Οι 10 πιο ανεκτίμητες cult στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης!