Μπορεί η γιορτή της μητέρας να είναι η πλέον γνωστή, ωστόσο έχει και ο κάθε μπαμπάς μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου την τιμητική του. Ποια είναι αυτή; Η 3η Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη στον πατέρα και είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία να πεις «Χρόνια Πολλά Μπαμπά» αλλά και να δείξεις την αγάπη σου στον πρώτο ήρωα της καρδιά σου. Αυτόν που κάθε φορά όταν τον κοιτάς στα μάτια ένα ταξίδι αναμνήσεων ξεκινά μαζί με μια ξεχωριστή αίσθηση νοσταλγίας και χαράς για τις στιγμές που έζησες και ζεις μαζί του.

Οι αναμνήσεις που σε περιτριγυρίζουν είναι πολλές, μα οι σκέψεις που κάνεις είναι ακόμα περισσότερες. Θυμάσαι όταν σου έμαθε να παίζεις μπάλα ή όταν σου έβγαλε τις βοηθητικές από το πρώτο σου ποδήλατο. Σκέφτεσαι που σε έβαλε μαζί του πίσω από το τιμόνι και νόμιζες ότι άρχισες να οδηγείς από τα 9 σου χρόνια. Όταν εκείνο το καλοκαίρι στη θάλασσα σε άφησε στα ανοιχτά και σου έμαθε να κολυμπάς.  Ήταν εκεί να σε βοηθήσει, να σε στηρίξει και να σου δώσει δύναμη για να συνεχίσεις σε ό,τι κάνεις χωρίς να φοβάσαι να πέσεις αφού πάντα σου έλεγε ότι επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς.

Είναι βέβαια κι εκείνες οι στιγμές μπροστά από τον καθρέπτη στο μπάνιο με το πρόσωπο σου γεμάτο αφρό και σου έμαθε να ξυρίζεσαι, ενώ είχες μόνο πέντε τρίχες, αλλά δεν ήθελε να σου χαλάσει χατίρι. Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι βλέποντας ένα ξυράφι BIC ακουμπισμένο στο νιπτήρα, αναπολείς τις παλιές καλές στιγμές με τον πατέρα σου. Θυμάσαι όταν πήγες στρατό, σε έσφιξε στην αγκαλιά του, σου έδωσε τις συμβουλές της τελευταίας στιγμής για να «επιβιώσεις» στη θητεία σου, η οποία σου φαινόταν βουνό, ενώ σε ενθάρρυνε και με όλες τις αστείες ιστορίες που σου διηγήθηκε από τη δική του θητεία.

Αυτά και πολλά περισσότερα σκέφτεσαι κάθε φορά που θα πιάσεις το ξυράφι για να ξυριστείς.

Το BIC Flex5 τιμά τους μπαμπάδες σε όλο τον κόσμου και γιορτάζει την πατρότητα, τους πατρικούς δεσμούς και τη συνεισφορά τους, στον άντρα που βλέπεις κάθε πρωί στον καθρέφτη.

Μπορεί εσύ να παραμένεις με τη γενειάδα σου και να μην είσαι του old-school ξυρίσματος σίγουρα όμως σου έρχεται κατά νου κάποιος που συνεχίζει αυτή τη διαδικασία: Ο πατέρας σου! Στις 16 του Ιούνη είναι η μέρα που μπορείς να του κάνεις ένα όμορφο, αλλά και χρηστικό δώρο.