Όλοι εμείς οι ζωόφιλοι οφείλουμε να το παραδεχθούμεΔεν υπάρχει χειρότερος “εφιάλτης” από το να χάνεις το κατοικίδιο σου! Ειδικότερα, εάν το κατοικίδιο μας δεν είναι μαθημένο στο (πολλές φορές) αφιλόξενο αστικό περιβάλλον, τότε όπως μπορείτε να αντιληφθείτε ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι που αφορούν στην ασφάλεια και στην επιβίωση του. Η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας TCL που ως γνωστόν βρίσκεται πάντοτε κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή, παρουσίασε πρόσφατα στην έκθεση CES 2020 (που έλαβε χώρα στο Las Vegas των Η.Π.Α στις 7 και 10 Ιανουαρίου), το MOVETRACK Pet Tracker, μια high-tech πρόταση που θα σας βοηθάει να εντοπίζεται τα κατοικίδια σας παντού και πάντα!

Το MOVETRACK Pet Tracker πρόκειται για ένα έξυπνο GPS ανίχνευσης κατοικίδιων που σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα την τοποθεσία του χαμένου κατοικίδιου σας από το τηλέφωνό σας. Στον ανιχνευτή υπάρχει ένας QR κώδικας, χαραγμένος με λέιζερ που αναγράφει τις πληροφορίες του ιδιοκτήτη. Ο συγκεκριμένος κώδικας σας επιτρέπει σε όποιον εντόπισε το κατοικίδιο σας, να συνδεθεί γρήγορα με τον ιδιοκτήτη και να κανονίσει την επιστροφή του.

Η ξέγνοιαστη εμπειρία παρακολούθησης που παρέχει ο ανιχνευτής δίνει στους χρήστες μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας. Μπορείτε για παράδειγμα να δημιουργήσετε ένα geo-fence στην εφαρμογή σας και όταν το κατοικίδιο ζώο σας διαφεύγει ή απομακρυνθεί από την ασφαλή ζώνη, ο ανιχνευτής κατοικίδιων ζώων MOVETRACK θα το ανιχνεύσει και θα ειδοποιήσει αμέσως τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, υπάρχει ένας φωτισμός LED, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής, και οι δύο προσθήκες διευκολύνουν την παρατήρηση ακόμα και τη νύχτα. Το MOVETRACK Pet Tracker μπορεί να παρακολουθεί το παιχνίδι του κατοικίδιού σας, το περπάτημα και την ξεκούραση του – μπορείτε ακόμη και να ορίσετε στόχους δραστηριότητας για τα κατοικίδιά σας.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία θα ενταχθούν σε μια κοινότητα ιδιοκτητών κατοικίδιων, βελτιώνοντας την κοινωνική τους ζωή με τα κατοικίδια τους, μοιράζοντας ενδιαφέρουσες ιστορίες για τα κατοικίδια, κανονίζοντας ραντεβού για τα κατοικίδια τους και ακόμη και βρίσκοντας άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων κοντά τους. H εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες όπως το Pet’s Acknowledge, το οποίο παρέχει χρήσιμες συμβουλές που σας βοηθούν στην φροντίδα του κατοικίδιου σας.

Ο ανιχνευτής MOVETRACK NB-IoT / CAT M μπορεί να διαρκέσει κατά μέσο όρο 14 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων. Ο ελαφρύς σχεδιασμός του, τον καθιστά κατάλληλο για όλα τα μεγέθη κατοικίδιων ζώων και μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το κολάρο του κατοικίδιου σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι IP67 αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν βγάζετε τα κατοικίδια σας για μια βόλτα.