Τα γυρίσματα για την 5η σεζόν του GNTM έχουν ξεκινήσει και σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο από τα προηγούμενα. Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζαμε σίγουρα ήταν η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή και η αλλαγή του Γιώργου Καράβα από coach των μοντέλων σε κριτή.

Όμως δυο νέα πρόσωπα ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας που ολοκληρώνουν τους κριτές. Ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι οι δυο νέες προσθήκες.

Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι φωτογράφος και συμμετείχε στο Next Top Model του ANT1, 11 χρόνια πριν. Είχε κάνει μια εμφάνιση στο περσινό GNTM δίπλα στον Γιώργο Καράβα, ως art director.

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή, είναι μοντέλο και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ. Είναι ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα της γενιάς της με πολλές εμφανίσεις στα καλύτερα παγκόσμια περιοδικά. Η ίδια έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που υποστηρίζει στο έπακρον, τα φρύδια της.

Σε συνέντευξη της πρόσφατα είπε, «Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό».

Μια ακόμη νέα είσοδος είναι η Έλενα Γαλύφα, η οποία θα έχει τον ρόλο της coach και της hostess.