Αγαπάς την Nespresso όπως και εμείς, γι’ αυτό το αγαπημένο brand που έκανε προσιτή την τέχνη του καφέ, αποφάσισε να μας επιβραβεύσει. Έχοντας ως σημείο αναφοράς τα μέλη της και την ικανοποίηση τους, παρουσιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης, Nespresso & You.

Ακόμη και εάν έγινες πρόσφατα fan της Nespresso, το Nespresso & You αφορά και εσένα καθώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα για όλους τους πελάτες Nespresso, παλιούς και νέους. Από την πρώτη στιγμή που πραγματοποιείς την πρώτη σου αγορά καφέ γίνεσαι μέλος σε ένα πρόγραμμα που σε επιβραβεύει χρόνο με το χρόνο, καθώς θα κατακτάς διαφορετικές βαθμίδες.

Nespresso & You – Eπιβραβεύοντας την αγάπη σου για εξαιρετικό καφέ

Το Nespresso & You αποτελείται από τρεις διαφορετικές βαθμίδες, την Connoisseur, την Expert και την Ambassador, οι οποίες ορίζονται ανάλογα με το διάστημα που οι λάτρεις του καφέ είναι μέλη της Nespresso ή με την κατανάλωση καφέ μέσα σε ένα έτος.

Όσο ο καταναλωτής ανεβαίνει βαθμίδα, έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει έναν αυξημένο αριθμό προνομίων, όπως εκπτώσεις σε μηχανές, αξεσουάρ μέχρι αποκλειστική πρόσβαση σε limited edition καφέ και εμπειρίες σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

Εάν θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία Nespresso, και να ενημερωθείτε για τα προνόμια του Nespresso & You , μπορείτε να επισκεφθείτε μία Νespresso boutique, να καλέσετε το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης ή να επισκεφθείτε την σελίδα της Nespresso online http://www.nespresso.gr