Μεγαλώσαμε και εμείς και οι γενιές πριν από εμάς με σοκολάτα υγείας Παυλίδη. Υπήρχε πάντα μία στο σχολικό μας σακίδιο, όπως υπάρχει τώρα στην τσάντα της δουλειάς. Η αγαπημένη αυτή συνήθεια πηγαίνει όχι 10, όχι 50 αλλά 160 ολόκληρα χρόνια πίσω, οπότε και ο Σπυρίδωνας Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Ελλάδα το 1861. Από το 1861 έως σήμερα, η αγαπημένη και χαρακτηριστική γεύση της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη αποτελεί τη διαχρονική σταθερή αξία πολλών γενεών.

Πρόκειται για την πρώτη σοκολάτα που παράχθηκε στη χώρα. Ο λόγος που έχει τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και καθόλου γάλα είναι ότι το μη παστεριωμένο γάλα οδηγούσε σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Έτσι, ο Σπυρίδωνας Παυλίδης έφτιαξε τη δική του σοκολάτα χωρίς γάλα, για να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα του προϊόντος, και την ονόμασε… «Υγείας».

Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη

Με  τις αμέτρητες διακρίσεις της και τη διαχρονική της συσκευασία να αποτελούν αναλλοίωτα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη μακρόχρονη ιστορία της, η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη έχει αναπτύξει μια βαθιά, μοναδική σχέση με το καταναλωτικό κοινό, τοποθετώντας την υψηλά στις προτιμήσεις του για πολλές δεκαετίες.

Από τότε μέχρι και σήμερα αποτελεί μία σοκολάτα σύμβολο, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, τόσο στις εύκολες όσο και τις δύσκολες στιγμές του. Σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 160 χρόνων της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη, κυκλοφορεί η νέα επετειακή-συλλεκτική συσκευασία αναδεικνύοντας την παρουσία και τον αναλλοίωτο χαρακτήρα της στη διάρκεια των ετών.

Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη

Χρόνια πολλά Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Χαρούμενα 160 χρόνια απόλαυσης!