Κυκλοφορεί μια φήμη στο διαδίκτυο πως… ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε στροφή στην καριέρα του! Την άκουσες; Ισχύει…

Τα Ruffles MAXX και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσιάζουν τον πιο Fun-ταστικό διαγωνισμό Karaoke που παίχτηκε ποτέ!

Τα Ruffles MAXX, «Τραγούδα στο MAXX!» φέρνουν τη νέα τους εφαρμογή που έχει ήδη δημιουργήσει ηχητικά κύματα… διασκέδασης σε όσους την έχουν δοκιμάσει! Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο microsite, με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που προσκαλεί τους χρήστες να «Τραγουδήσουν στο MAXX» την αγαπημένη τους επιτυχία!

Το καλύτερο; Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα διαφορετικό είδος μουσικής! Ελληνικό  pop, rock, hip hop και λαϊκό!

Η αρχή γίνεται με το ελληνικό rock! Έτσι ο Δημήτρης δε μπορεί ούτε να …ξεσκονίσει χωρίς να πει ένα ρεφραίν και αφιερώνει σε όλους τους επισκέπτες του microsite μια μοναδική ερμηνεία του Βασιλιά της σκόνης!  Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις και εσύ το παράδειγμά του  και να τα δώσεις «όλα στο MAXX» σε μια από τις γνωστές επιτυχίες της λίστας του microsite.

Ακόμα και αν το παρατσούκλι σου ήταν «Κακοφωνίξ» στη χορωδία του σχολείου, διάλεξε ανάμεσα σε κλασικά και αγαπημένα κομμάτια από Τρύπες, Πυξ λαξ, Δυτικές Συνοικίες και άλλα πολλά …και σπάσε τζάμια αλλά και πολλή πλάκα ερμηνεύοντας “on camera” το αγαπημένο σου!

Μπορείς να κατεβάσεις τη συλλεκτική μαγνητοσκόπησή σου, να τη μοιραστείς στα social media σου για να χαρίσεις και στους φίλους σου μερικά κύματα γέλωτος ή να την κρατήσεις στον υπολογιστή σου για να την βλέπεις και να την απολαμβάνεις ξανά και ξανά!

Για το τέλος έχουμε το καλύτερο… αφού ένας τυχερός νικητής θα συναντήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκπομπή Mappes Show στον Ρυθμό 94.9 για μια μοναδική MAXX ραδιοφωνική συνάντηση και για να εκτελέσει ξανά το τραγούδι που τον «κυμάτισε» . Επίσης θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας €100 για να την εξαργυρώσει στα καταστήματα Public και μία κούτα Ruffles MAXX! Τέλος, τέσσερις ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από μία κούτα γεμάτη λαχταριστά Ruffles MAXX. Δεν ήσουν ο νικητής της πρώτης εβδομάδας;  Μην σε παίρνουν από κάτω τα κύματα… μπορείς να δοκιμάζεις ξανά και ξανά κάθε εβδομάδα!

Τα νέα Ruffles MAXX έφτασαν για να σας χαρίσουν MAXXimized απόλαυση! Πιο κυματιστά και λαχταριστά από ποτέ κυκλοφορούν σε τρεις απίθανες γεύσεις: Chicken Wings, Paprika και ένα μοναδικό Combo Onion Rings και Αλάτι!

Εσύ τι περιμένεις, πιάσε ένα σακουλάκι Ruffles MAXX για έμπνευση και δώστα όλα στο MAXX στο http://www.rufflesmaxx.gr/ .

thumbnail_spotify

About The Author