Αναμφισβήτητα η Ελλάδα είναι  ο νούμερο 1 προορισμός για το καλοκαίρι. Τα ελληνικά νησιά προσφέρουν ομορφιά που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο, με καταγάλανα νερά, τρομερά τοπία αλλά και γευστικό παραδοσιακό φαγητό. Για αυτούς αλλά και για πολλούς ακόμη λόγους άλλωστε, κάθε χρόνο υποδεχόμαστε γνωστούς σε όλον τον κόσμο celebrities που έρχονται για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Ποιοι όμως ήδη κατέφθασαν στην Χώρα μας και χαίρονται τις ομορφιές της χώρας μας.

Eva Mendes – Ryan Gosling

Το ζευγάρι επισκέφθηκε την Πάρο και την Αντίπαρο, και έκανε τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού. Μαζί με τις δυο κόρες τους προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ για να απολαύσουν όσο καλύτερα μπορούν τις οικογενειακές τους διακοπές.

Matthew McConaughey- Camila Alves

Την Αντίπαρο, επέλεξε και ο Matthew με την οικογένειά του καθώς έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα. O ίδιος είχε ξανά επισκεφτεί την Αντίπαρο το 2018 και είχε χαρακτηρίσει τις διακοπές του ως «τρεις εβδομάδες στον παράδεισο».

Goldie Jeanne Hawn – Kurt Russell

Το ζευγάρι έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα και επισκέπτεται κάθε χρόνο συγκεκριμένα την Σκιάθο. Απολαύσανε την θάλασσα, κάνοντας βόλτες με το σκάφος αλλά και στα σοκάκια του νησιού.

James Franco

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε την Μύκονο και έκανε βόλτες με την σύζυγό του, Ιζαμπέλ Πάκζαντ, στην Χώρα όταν το Mykonos Live TV τους εντόπισε. Ο James φόραγε κουκούλα για να μην γίνει αντιληπτός από τους φωτογραφικούς φακούς, όμως δεν τα κατάφερε.