Ένα δυνατό “wow” ακούστηκε το Σάββατο στο McArthurGlen! Αφορμή φυσικκά ήταν η Oral B που σε ένα άκρως εντυπωσιακό αλλά και διαδραστικό κιόσκι εντυπωσίασε τους επισκέπτες καθώς βούρτσισαν για 1η φορά τα δόντια τους με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που κάνει το βούρτσισμα WOW!

Capture

Μέσα από διαφορετικές δράσεις, ήρθαν πιο κοντά στην τεχνολογία και την καινοτομία που βρίσκεται πίσω από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, κατανοώντας την θετική αλλαγή που μπορεί να επιφέρει στην υγιεινή των δοντιών τους ενώ ενημερώθηκαν για την μεγάλη σημασία της σωστής συνήθειας καθαρισμού για τα παιδιά από μικρή ηλικία στο πλαίσιο μίας υγιούς ανάπτυξης.

Capture

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου εκατοντάδες επισκέπτες δοκίμασαν για 1η φορά ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με την βοήθεια οδοντιάτρου και ειδικών συμβούλων, το εντυπωσιακό interactive WOW corner όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να πάρουν μέρος σε ένα ευρηματικό και διασκεδαστικό quiz γνώσεων γύρω από τα δόντια και τον καθαρισμό τους, το photo booth σε σχήμα οδοντόκρεμας, ο «παιδότοπος» όπου τα παιδιά ήρθαν σε επαφή μέσα από τους αγαπημένους τους Disney ήρωες του Star Wars και της Frozen με τις παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και το πολύχρωμο face painting ήταν μερικά από τα activations που πραγματοποιήθηκαν στο εντυπωσιακό WOW SPOT της Oral-B.

Capture

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκαν η σειρά της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Oral-B Genius (Genius 8000, 9000) που διαθέτει περιστρεφόμενη στρογγυλή κεφαλή, αισθητήρα πίεσης και ανιχνευτή θέσης, καθώς συνδέεται με Bluetooth κάνοντας το βούρτσισμα προσωπική υπόθεση και φυσικά οι Kids Vitality με ήρωες της Disney® που διαθέτουν περιστρεφόμενη στρογγυλή κεφαλή, ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους.

Capture

Οι επισκέπτες μέσα από την άμεση επαφή τους αλλά και την δοκιμή των προϊόντων της Oral-B, που αναγνωρίζονται ως τα πιο προηγμένα στο είδος τους και συνιστώνται από τους οδοντιάτρους ως η Νο1 μάρκα οδοντόβουρτσας παγκοσμίως, κατανόησαν τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η τεχνολογία της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας με γνώμονα την υγεία των δοντιών και των ούλων. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι 8 στους 10 Έλληνες που τη δοκίμασαν θα την πρότειναν σε φίλους και οικογένεια.

Capture

Με την Oral-B το βούρτσισμα γίνεται WOW. Η στοματική υγιεινή αποκτά άλλη διάστασή και το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών γίνεται μία αγαπημένη συνήθεια όλων, καθώς η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα, σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.