Μανούλες προσοχή: Η ανάγκη μας να μείνουμε ασφαλείς συνεχίζει να είναι επιτακτική και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η δύναμη του πράσινου σαπουνιού. Το Αρκάδι Baby υγρό πλυντηρίου είναι το Ελληνικό, φυσικό, υγρό πλυντηρίου με τη δύναμη του πράσινου σαπουνιού και είναι και ιδανικό για βρέφη. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε με βάση τις σημερινές μας ανάγκες και τις συνθήκες που βιώνουμε. Επίσης, είναι και κατάλληλο για vegan για όλους αναζητούν μία ηθικότερη επιλογή. 

Η ελληνική φύση έκανε πάλι το θαύμα της με το βρεφικό υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι Αρκάδι Baby

Το Αρκάδι Baby είναι ένα εξαιρετικό απορρυπαντικό ρούχων τόσο για την καθαριότητα και την απολύμανση των βρεφικών ρούχων όσο και για την προστασία του υπερευαίσθητου-μαλακού δέρματος του μωρού. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που το καθιστούν Νο.1 στην προτίμηση των νέων μαμάδων.

Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για το δέρμα του μωρού σας

Τα θαυματουργά του χαρακτηριστικά οφείλονται στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του για βρεφικά ρούχα. Η φυσική του σύνθεση από πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, είναι άκρως αποτελεσματική στους πιο επίμονους λεκέδες διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα των ρούχων, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Παράλληλα, είναι πολύ φιλικό με την επιδερμίδα του μωρού σας. Λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του. Μπορείτε να είστε σίγουρες πλένοντας τα ρουχαλάκια του με το Αρκάδι Baby καθώς είναι κατάλληλο και ασφαλές για τις απαιτητικές, συχνές πλύσεις όλων των ρούχων των βρεφών (κουβερτούλες, σεντονάκια, μωρουδιακά ρουχαλάκια κλπ). Έτσι, προσδίδει αξεπέραστη φυσική καθαριότητα, απαλότητα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια
ζωής με την πάροδο του χρόνου.

Αρκάδι Baby

Πιο φιλικό στο δέρμα αλλά και στο περιβάλλον από ποτέ

Το υγρό πλυντηρίου Αρκάδι Baby παράγεται στην αποκλειστικά στην Ελλάδα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι το ιδανικό για τις υπερευαίσθητες βρεφικές επιδερμίδες. Είναι εξαιρετικά φιλικό με την επιδερμίδα του μωρού καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικό, και φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένο. Ασφαλώς, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ενώ είναι απαλλαγμένο από φωσφορικά άλατα, οπτικά λαμπρυντικά και δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Είναι πιστοποιημένο από την διεθνή ηγετική εταιρεία, για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των δερμο-καλλυντικών και άλλων προϊόντων, Bio Basic Europe S.r.I. αναφορικά με τον υποαλλεργικό αλλά και δερματολογικό έλεγχό του. Έχει αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλο για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρει κανενός
είδους ζωικό παράγωγο, έχει συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Η «ασπίδα προστασίας» για τα βρεφικά ρούχα

Το Ελληνικό φυσικό, κατάλληλο για Vegan, βρεφικό υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι Αρκάδι Baby, που αποτελεί ξεχωριστή ασπίδα προστασίας για όλα τα ρούχα των βρεφών τόσο για την απαιτούμενη καθαριότητά τους όσο και για την απολύμανσή τους, είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 1.575 It, για 26 πλύσεις, σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.