Αναρωτήθηκες πολύ ποιο είναι το σουτιέν που πρέπει να φορέσεις ανάλογα με το ντύσιμο σου. Μπαίνοντας στο #CKunfiltered: Bra Talk στο YouTube, όπου οι ειδικοί του Calvin Klein σε βοηθούν να απαντήσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες ερωτήσες όπως ας πούμε για το μέγεθος και την εφαρμογή.

Στόχος της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι μια πιο άμεση σχέση με τον καταναλωτή.  Οι Asantewa Cotterell και Moya De Young παρέχουν την τεχνογνωσία τους για να απαντήσουν στις ερωτήσεις με τη βοήθεια των Roxanne Tataei, Sarah Mei Roden, Olive Hooper και Tyler-Louise Scott.

Για τη δημιουργία αυτών των βίντεο, η Calvin Klein σε συνεργασία με την Google και μέσω της πλατφόρμας Google Zoo, ανέλυσαν τα πιο δημοφιλή ερωτήματα γύρω από τους στηθόδεσμους, που αφορούν μεταξύ άλλων απορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους. Σε αυτά τα βίντεο, υπό τη μορφή διαλόγου μεταξύ δύο ανθρώπων που συνομιλούν ανοικτά μεταξύ τους, φέρνουν στο προσκήνιο όλα αυτά που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα σχετικά με το μέγεθος και την εφαρμογή τους. Η Calvin Klein επέλεξε αυτή την μορφή επικοινωνίας για μία πιο άμεση, σύγχρονη και interactive προσέγγιση του καταναλωτή, παίρνοντας πλήθος πληροφοριών και αναλύσεων από την Google Zoo.

Αναρωτιέσαι πώς να μετρήσεις το στήθος σου στο σπίτι; Το απάντησαν! Πώς ένα σουτιέν strapless θα “μείνει στη θέση του”; Το απάντησαν και αυτό!

Από τις πιο απλές μέχρι τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που αφορούν το σουτιέν όλες οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτό το κανάλι που πραγματικά αξίζει να δεις!