Το Φθινόπωρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την αγαπημένη γεύση του Pumpkin Spice Latte που επιστρέφει και φέτος, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στα Starbucks. Το Pumpkin Spice Latte συνδυάζει την γλυκιά γεύση της κολοκύθας με espresso, γάλα, σαντιγί και μπαχαρικά και κάθε χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους που ανυπομονούν για την επιστροφή του.

Επιπλέον φέτος τα Starbucks παρουσιάζουν μία νέα Φθινοπωρινή πρόταση, το Caramelised Pecan Latte που αναδεικνύει τη σπάνια γεύση του pecan και την κρεμώδη υφή ενός latte, παντρεύοντάς τες με την ένταση του espresso, πλούσια σαντιγί και μοναδική sauce αλμυρής καραμέλας.

Guatemala Huehuetenango shot

Και τα δύο ροφήματα μπορείτε να τα απολαύσετε ζεστά ή κρύα ή ακόμη και σε Frappuccino®, ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεσή σας.

Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα Starbucks Origin Espresso, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το αγαπημένο σας ρόφημα επιλέγοντας μια διαφορετική ποικιλία espresso από αυτή που έχετε συνηθίσει να απολαμβάνετε μέχρι τώρα. Διαθέσιμη αποκλειστικά αυτή την περίοδο στα Starbucks θα βρείτε την ποικιλία καφέ μοναδικής προέλευσης Guatemala Huehuetenango, σκούρου καβουρδίσματος με νότες μαύρης σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων που προσφέρει έντονη καπνιστή γεύση με μεσαία οξύτητα και σώμα.

SBX20161129_75632.psd

SBX20161129_75632.psd

Τέλος, τα Starbucks σας προσκαλούν να μοιραστείτε μαζί τους το πάθος τους για τον καφέ και να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ την 1η Οκτωβρίου. Είναι γνωστό ότι οι baristas των Starbucks μοιράζονται ένα κοινό πάθος που βγαίνει μέσα από κάθε κούπα καφέ που ετοιμάζουν με δεξιοτεχνία και μαεστρία, ανταποκρινόμενοι σε κάθε αίτημά σας. Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, τα Starbucks σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους το πάθος τους για τον καφέ μέσα από μια σειρά Σεμιναρίων και μοναδικών Γευστικών Δοκιμών που προγραμματίζει κάθε κατάστημα σε διαφορετική ώρα. Ρωτήστε τους baristas των αγαπημένων σας καταστημάτων τι έχουν σχεδιάσει για την Ημέρα αυτή.

Υπόσχεση των baristas των Starbucks
είναι να μοιράζονται μαζί σας το μεγάλο πάθος τους για τον καφέ,
μέσα από κάθε κούπα καφέ, κάθε νέο ρόφημα και νέα ποικιλία καφέ
που σας προσφέρουν καθημερινά!