Μερικές φορές τρέχεις επειδή δεν προλαβαίνεις, αλλά θες να κάνεις τα πάντα. Μερικές φορές τρέχεις με σκοπό – έναν ή και πιο πολλούς. Εγώ τρέχω γιατί με νοιάζει η υγεία μου,  μου αρέσει να έχω ενέργεια και να νιώθω ζωντανή, απαλλαγμένη απο το stress, αποσυνδεδεμένη από τα προβλήματα μου.  

Το προσωπικό μου πρόγραμμα δεν είναι απλά φορτωμένο – ξεχειλίζει από απαιτήσεις. Ωστόσο, με καλό ύπνο, λίγη άσκηση και χρόνο για τον εαυτό μου έχω ξεχάσει τι σημαίνει stress.

Υπάρχουν πολλά έξυπνα ρολόγια, ωστόσο δεν είναι όλα μια έξυπνη επιλογή. Πριν από έναν μήνα δοκίμασα το Galaxy Watch Active 2 και, προς έκπληξή μου, όχι μόνο με βοήθησε να αθληθώ περισσότερο τρέχοντας κάθε φορά λίγο περισσότερο, αλλά επίσης μου έδειξε πως να κοιμάμαι καλύτερα και να αφήνω πίσω το stress.

Βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης

Το Galaxy Watch Active2 αναγνώριζε ποιες φορές έτρεχα έντονα και ποιες έκανα ήπιο jogging, ενώ στο τέλος μου παρουσίαζε όλα τα δεδομένα που ήθελα για να δω τί έκανα καλά και τί άλλο μπορώ να βελτιώσω. Επίσης, αναγνώριζε αυτόματα πότε περπατούσα ή έκανα ελλειπτικό στο σπίτι, ενώ από ό,τι έμαθα μπορεί να αναγνωρίσει ακόμα περισσότερα είδη άσκησης, όπως το κολύμπι (το Galaxy Watch Active 2 διαθέτει πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP68 σε σκόνη και 5ATM πίεσης γλυκού νερού).

Ο καλύτερος ύπνος της ζωής σου

Υπάρχουν τέσσερα στάδια όταν κοιμόμαστε: το REM (όταν μας παίρνει ο ύπνος), ο ελαφρύς ύπνος, ο βαθύς ύπνος και όταν ξυπνάμε. Το Galaxy Watch Active 2 παρέχει δεδομένα για τον τρόπο που κοιμάσαι (σε όλα τα στάδια) και τα συγκρίνει με το ηλικιακό σου group, δίνοντάς σου μια καλή εικόνα του πως κοιμάσαι και θα μπορούσες να κοιμηθείς ακόμα καλύτερα.  Χάρη σε αυτά τα δεδομένα, κατανόησα καλύτερα τις ανάγκες του οργανισμού μου για ξεκούραση και πλέον βελτιώνω σταδιακά την ποιότητα του ύπνου μου!

Τί είναι stress;

Η κάθε μέρα είναι γεμάτη με στρεσογόνους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο – σωματικά και ψυχολογικά. Πλέον γνωρίζω πότε πρέπει να κάνω ένα μικρό διάλλειμα από το άγχος χάρη στο Galaxy Active2, που αναγνωρίζει μέσω τον αισθητήρων του πότε τα επίπεδα stress μου είναι ανώτερα του φυσιολογικού και μου προτείνει σύντομες άσκησης αναπνοής που με ηρεμούν όταν το χρειάζομαι.

Η διατήρηση μιας καλής ζωής είναι ζήτημα μείζονος σημασίας για εμένα, γι΄ αυτό δεν επιλέγω συσκευές, αλλά συμμάχους. Όταν τρέχω θέλω να είμαι συγκεντρωμένη και να μην έχω αντιπερισπασμούς, γι’ αυτό  συνδέω το Galaxy Watch Active 2  με τα ασύρματα Galaxy Buds ακουστικά μου, και αθλούμαι χωρίς καλώδια και εμπόδια. Όταν θέλω να απαντήσω κλήσεις, μπορώ να το κάνω από το έξυπνο ρολόι μου, που έχω επίσης συνδέσει με το Galaxy Note 10+ smartphone μου.  Χτίζω μια πιο έξυπνη, υγιή, άνετη ζωή – με το δικό μου στυλ και στους δικούς μου χρόνους.

Φέτος, θα βρίσκομαι και πάλι στο Ladies run, για να τρέξω με όλες τις γυναίκες που τρέχουν για τους δικούς τους λόγους. Δεν χρειάζεται να ξέρεις να τρέχεις για να συμμετάσχεις – ούτε κι εγώ ήξερα. Χρειάζεται να βρεις τον δικό σου σκοπό και να κάνεις το πρώτο βήμα για να τον πετύχεις. Ραντεβού την Κυριακή 20/10/2019 στην Astir Beach, θα σε περιμένουμε στην εκκίνηση. Αυτή η Κυριακή μας ανήκει και θα την «τρέξουμε» μαζί.

Υ.Γ. Η Samsung, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run θα είναι εκεί. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και επισκέψου το stand της για να γνωρίσεις το Galaxy Watch Active2 και να δεις πως μπορεί να σε βοηθήσει να τρέξεις προς μια καλύτερη ζωή.