Ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 είναι σήμερα και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δουν ως νικητή του τον Σάκη Κατσούλη. Ωστόσο, υπάρχει ένα άτομο που δεν τον θέλει ούτε ως νικητή ούτε ως… γαμπρό.

Πρόκειται για την μητέρα της φιναλίστ του ημιτελικού και πρώην συντρόφου του Σάκη, Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου. Η ίδια βγήκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ‘Το Πρωινό‘ και μίλησε αναλυτικά κατά του Σάκη.

Η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθαρίζει τις φήμες για την προσωπική της ζωή

Συγκεκριμένα, τόνισε πως δε θέλει να τον δει νικητή του Survivor και υπογράμμισε ότι η Μαριαλένα μετά τον ημιτελικό τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιβάνη, τον επόμενο της σύντροφο μετά τον Σάκη. Οι δύο τους ήταν ζευγάρι όταν η personal trainer μπήκε στο παιχνίδι, αν και οι φήμες του θέλουν χώρια τώρα που βλέπει όλη η Ελλάδα πόσο κοντά έχει έρθει με τον πρώην της, Σάκη.

Για την τωρινή σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, είπε η κυρία Γεωργία: «Δεν είναι μαζί με τον Σάκη η Μαριαλένα. Τη ρώτησα. Μου είπε πως είδε ένα γνωστό της και προσπαθούσα να επιβιώσουν. Αυτό που βγήκε έξω παρεξηγήθηκε. Αλλά είπε πως δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Έτσι όπως το είπε όμως, νομίζω όχι».

Και τόνισε η μαμά της Μαριαλένας: «Ο Τριαντάφυλλος είπε τα δικά του ότι θα τους παντρέψει. Όταν του είπα ναι κουμπάρε, αυτό ήταν ειρωνικό. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον Σάκη. Νομίζω χώρια θα κοιμούνται από εδώ και στο εξής. Δε νομίζω να βγει ερωτικό πάλι. Αν κάνει κάτι ξανά με τον Σάκη η Μαριαλένα θα είναι άξια της μοίρας της. Αυτό θα της πω. Δεν τον πιστεύω πια.»!

Και συνέχισε: «Εγώ βγαίνω και λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Η αλήθεια μου είναι ότι… Δε θέλω να πω, θα γίνω πολύ κακιά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας, αλλά όταν βλέπω ότι την κοροϊδεύουν, γίνομαι σκυλί να τους φάω. Δε βάζω άλλους για να καλυφθώ εγώ και να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου. Αν ήταν σωστοί θα με κοίταζαν στα μάτια. Όπως όταν βγει ο Κατσούλης θα τον κοιτάξω στα μάτια. Αρκεί να τη σεβαστεί, όπως τον σεβάστηκε και αυτή. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη με την άλλη πλευρά, γιατί κρατάνε την αξιοπρέπεια τους και εγώ έχω ξεκατινιαστεί για να πω την αλήθεια μου».

«Ο Σάκης ήταν απόλυτος. Όταν χώρισαν την είχε μπλοκάρει από παντού. Μην μου πεις ότι την αγάπησε ξαφνικά. Έχω εκνευριστεί πάλι.

Στο παιχνίδι τη στήριξε. Φυσιολογικό να έχει ανταπόκριση από τη Μαριαλένα. Δεν ήξερε τι γινόταν έξω. Χθες δε μιλήσαμε καθόλου με την οικογένεια του Σάκη. Ούτε ο Σάκης. Και στο παιχνίδι όταν μπήκε, δε μου είπε τίποτα. Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι αντί να πάρει εμένα, πήρε τον Γιώργο Λιβάνη και του είπε αν θέλει να πει τίποτα στη Μαριαλένα και θα του κάνει δώρο ένα σπα. Αυτά δεν είναι αντρίκια πράγματα.».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη η Μαριαλένα με την πλευρά του Σάκη. Της είπα μερικά πράγματα εγώ. Λίγα πράγματα της είπα. Θέλω να τα δει μόνη της. Δεν είναι ζευγάρι. Οι συνθήκες εκεί είναι τέτοιες που πιάστηκαν ο ένας στον άλλον.

Ο Σάκης νιώθω ότι με κοροϊδεύει. Πήρε τον Λιβάνη αντί να πάρει εμένα; Γιατί να τον εμπιστευτώ εγώ αυτόν τον άνθρωπο; Νιώθω πως έχει χίλια πρόσωπα. Εγώ ό,τι ψήφισα, ψήφισα.

Δε θα ήθελα να κερδίσει ο Σάκης. Οποιοσδήποτε άλλος»!

Δείτε ακόμη: Survivor 4: Όλο το παρασκήνιο του ημιτελικού – Όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες